Rupert Grint apa lett: a Harry Potter sztárja egy kislánynak örülhet

Rupert Grint sajtósa jelentette be az örömhírt.

rupert grint cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rupert Grint és színésznő barátnője, Georgia Groome áprilisban jelentették be, hogy első gyermeküket várják.

Akkor túl sok információt nem osztottak meg a baba érkezéséről, a róluk készült lesifotókon viszont jól látszott Groome kerekedő babapocakja, ebből többen arra következtettek, hogy a színésznő valószínűleg már a harmadik trimeszterben van. 

Rupert Grint kislánya megszületett

Akik arra tippeltek, hogy a sztárpár babája már tavasszal érkezik, ők gondolták jól, ugyanis a színész sajtósa bejelentette, hogy szülővé vált a Harry Potter Ron Weasley-je.

- Rupert Grint és Georgia Groome nagy örömmel jelentik be, hogy világra jött a kislányuk - közölte a szóvivő, aki hozzátette azt is, hogy kérik a sajtó munkatársaitól, tartsák tiszteletben a magánéletüket.

A kicsiről több információt nem árultak el, így a kislány nevét sem lehet tudni. Babafotót sem mutattak, nem valószínű, hogy megmutatják a csöppséget, nagyon óvják a magánéletüket, és a reflektorfényt is kerülik.

2011 óta alkotnak egy párt, érdekesség, hogy sosem erősítették meg a sajtó képviselőinek, hogy együtt vannak. 2019. április végén röppent fel annak híre, hogy titokban összeházasodtak, mivel mind a ketten egy-egy karikagyűrűt viseltek.

Harry és Meghan kisfia egyéves lett

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit nőtt a kis Archie.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük