Végre láthatjuk Archie-t - A mosolygós szülinaposról Meghan és Harry posztolt friss felvételt

Harry herceg és Meghan hercegné kisfia ma lett egyéves.

archie cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné kisfia, Archie 2019. május 6-án látta meg a napvilágot. A pici ma ünnepli első születésnapját.

Archie egyéves lett

A hercegi pár gyermekét csak ritkán mutatja meg, friss fotót utoljára 2020 január elején láthattak a csöppségről a rajongók. Mivel Harry és Meghan hivatalosan már visszaléptek betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként, így többen attól tartottak, lehet, a házaspár nem posztol semmi új felvételt a babáról. Azonban a múlt héten egy, a párhoz közel álló forrás elhintette, hogy természetesen lesz friss felvétel a gyerkőcről, nos ez így is lett.

A Sussex Royal Instagram-oldalra nem posztolhatnak március vége óta, hiszen a royal, azaz a királyi megnevezés hivatalosan már nem illeti meg Harryéket, így egy másik csatornára töltötték fel a piciről és édesanyjáról a pár perces videót, amit a herceg készített róluk. A rövid felvétel a Save The Children angol alapítványhoz tartozó Save With Stories nevű Instagram-oldalon található. A videó alatt Meghan felolvasta kisfiának a Duck! Rabbit! című mesekönyvet.

Képes összeállításunkban cuki képeket láthatsz a szülinapos Archie-ról.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük