Demi Moore lánya meztelenül pózolt: Rumerről szexi fotósorozat készült
Rumer Willis élete legbevállalósabb fotózására mondott igent.

demi-moore-rumer-willis-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore és Bruce Willis legidősebb lánya, Rumer Willis gyakran mutatja meg szexis oldalát Instagramján, illetve a vörös szőnyegen sem a visszafogottság jellemző rá általában, gyakran bújik merész szettekbe.

A 32 éves szépség az idén többször felszólalt közösségi oldalán arról, hogy régen mennyire nem tudta elfogadni alakját, és évekbe telt, mire sikerült megszeretnie a testét. Ennek kapcsán jött az ötlet, hogy elkészítse élete legbevállalósabb fotósorozatát, ami a Rabság nevet kapta. Meztelenül és dögös bőrruhában is lefotózták.

Rumer Willis meztelenül pózolt

Rumer Willist Tyler Shields fotóművész kapta le, a képek pedig elég dögösre sikeredtek. Az egyik felvétel kedvéért szinte teljesen meztelenre vetkőzött, egyedül a magas szárú csizmáját nem vette le, emellett úgy kötözték meg, mintha egy rabszolga lenne.

A kép alatt kifejtette, hogy a fotósorozat a nőiesség és a női forma visszaszerzéséről szól, úgy véli, a társadalom a mai napig elnyomja őket, ebből viszont elege van.

- Függetlenül attól, hogy van-e rajtunk ruha, vagy nincs, férfiak és nők is állandóan kontroll alatt tartják a testünket. A méreteink és alakunk alapján mondják meg, mit és mit nem viselhetünk. Azt is belénk verik, mely öltözékekben érezhetjük magunkat gyönyörűnek. Szerintük, ha lengébben öltözködünk, az felhívás keringőre, de ha visszafogottan eltakarjuk mindenünket, prűdnek vagy unalmasnak bélyegeznek meg - fogalmazta, azt is hozzátette, ha egy nő a szexualitását felvállalja, és az alapján fejezi ki magát, egyből sokan betámadják, és azt vágják a fejéhez, hogy szégyellje magát.

Szerinte az is butaság, hogy egy nő csak azért vállalja fel a nyilvánosság előtt meztelen testét, hogy elnyerje a férfiak tetszését. Ő például ezeket a képeket saját maga miatt csináltatta, hogy kifejezze önmagát és a szexualitását.

- Az emberek azt gondolják, ha a nőknek azt mondják, hogy ne meztelenkedjenek, és tiszteljék magukat, az a feminizmussal egyenlő, de valójában ezek a gondolatok csak a férfiak azon feltételezést erősítik meg, hogy minden, amit csinálunk, egyből nekik szól.

Rajongói közül többen egyetértettek vele, mások viszont azt kifogásolták, hogy miért kellett a meztelen felvételt is bevállalnia.

Sharon Stone cuki kisfiából vérbeli szívtipró lett

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos lett Sharon Stone fia, Roan.

Ezt is szeretjük