Bruce Willis és Demi Moore lánya fehérneműre vetkőzött: az anyja dögös alakját is örökölte
Rumer Willis megmutatta magát fehérneműben.

bruce-willis-demi-moore-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willis és Demi Moore házasságából három lány született: Rumer 1989-ben, Scout 1991-ben, Tallulah 1994-ben látta meg a napvilágot.

Az egykori sztárpár lányai közül Rumernek van a legnagyobb követőtábora Instagramon, több mint 800 ezren kíváncsiak a posztjaira. Az elmúlt években többször kiállt a testpozitivitás mellett, hiszen volt olyan időszak Rumer életében, amikor egyáltalán nem szerette az alakját, emellett a pluszkilókkal is meggyűlt a baja. Persze ez már csak a múlt.

Rumer Willis fehérneműs fotói

Instagramjára friss fehérneműs fotókat töltött fel, amelyeken remek formában van, Demi Moore fiatalkori énje jut rólunk eszünkbe, aki a '90-es években igazi szexszimbólumnak számított. A bejegyzést a testpozitivitás népszerűsítése miatt osztotta meg. Az összes felvételt a poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted végig.

A képek alá rengeteg dicsérő kommentet kapott: "Kívülről és belülről is gyönyörű vagy!", "Te jó isten! Csodálatosan festesz.", "Annyi mindenkit inspirálsz" - fogalmazták.

Persze voltak olyan kommentelők is, akik szerint Willisék legidősebb lánya túlzásba esett a fehérneműs képeivel: "A test elfogadása nem arról szól szerintem, hogy az ember melltartóban és bugyiban fotózkodik a lájkok bezsebelése érdekében. Rumer, dicsérendő, hogy fontosnak tartod ezt a témát, de ahogyan te tálalod, annyira felületes, és kicsit a Kardashian klán jut róluk eszembe. Szerintem nekünk, nőknek nem azt kéne hirdetnünk, hogy csak a testünkkel hívhatjuk magunkra a figyelmet. A test személyes és szent dolog. A testproblémák gyógyításának más módjai is vannak" - írta egy kritikus.

Persze több rajongó azonnal megvédte Rumert, szerintük igenis joga van ahhoz, hogy olyan formában mutassa meg az alakját, ahogy szeretné.

A 32 éves szépség rengeteget tesz önmagáért, egészségesen étkezik, emellett rengeteget sportol, sokat kellett azon dolgoznia, hogy ne ostorozza magát, hanem tisztelje a testét. Úgy véli, sokan hajlamosak szapulni magukat amiatt, ha nem úgy néznek ki, mint a szexszimbólumoknak kikiáltott nők.

Ireland Baldwin dögös képei

Képes összeállításunkban megnézheted Ireland Balwin legdögösebb fotóit.

Ezt is szeretjük