Rákos beteg a 70 éves zenei legenda, rajongói mégis elfordultak tőle
Ronnie Woodra sokan kiakadtak.

ronnie-wood-rak-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ronnie Wood először jelent meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy a múlt héten bejelentette, hogy tüdőrákkal küzd. A The Rolling Stones együttes legendás gitárosa a könyve bemutatóján jelent meg, mely sosem látott fotókat tartalmaz a banda mindennapjaiból - úgy, ahogy még a legfanatikusabb rajongók sem láthatták őket.

Fontosabb a külseje, mint az egészsége

Ronnie Wood vallomása a betegségéről sokakat kiborított, ugyanis a sztár közölte: nem hajlandó bevállalni a kemoterápiát, nehogy elveszítse ikonikus frizuráját. A műtétre azonnal sor került, mely során eltávolították a daganatot a szervezetéből, de a sugárkezelés ügyében hajthatatlan.

ronnie-wood-rak-nagy

Mivel a sztárnak egy éve születtek meg az ikerlányai, így a rajongók különösen önzőnek tartják a döntését, hiszen hiúságból jó néhány közös évet elvehet tőlük. Így kommentálták a dolgot a Twitteren a hozzászólók: "És a gyerekeinek ki fogja megmagyarázni, hogy az apjuk inkább meghalt, mint hogy kopasz legyen, de egészséges?", "Ez a legönzőbb dolog, amit valaha hallottam", "Így elitta már az agyát Ronnie Wood? A gyerekekkel mi lesz? Erre nem gondolt?" - írták a közösségi oldalon.

Ezt is szeretjük