Rákos beteg a 70 éves zenei legenda, rajongói mégis elfordultak tőle

Ronnie Woodra sokan kiakadtak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Ronnie Woodra sokan kiakadtak.

Ronnie Wood először jelent meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy a múlt héten bejelentette, hogy tüdőrákkal küzd. A The Rolling Stones együttes legendás gitárosa a könyve bemutatóján jelent meg, mely sosem látott fotókat tartalmaz a banda mindennapjaiból - úgy, ahogy még a legfanatikusabb rajongók sem láthatták őket.

Fontosabb a külseje, mint az egészsége

Ronnie Wood vallomása a betegségéről sokakat kiborított, ugyanis a sztár közölte: nem hajlandó bevállalni a kemoterápiát, nehogy elveszítse ikonikus frizuráját. A műtétre azonnal sor került, mely során eltávolították a daganatot a szervezetéből, de a sugárkezelés ügyében hajthatatlan.

Mivel a sztárnak egy éve születtek meg az ikerlányai, így a rajongók különösen önzőnek tartják a döntését, hiszen hiúságból jó néhány közös évet elvehet tőlük. Így kommentálták a dolgot a Twitteren a hozzászólók: "És a gyerekeinek ki fogja megmagyarázni, hogy az apjuk inkább meghalt, mint hogy kopasz legyen, de egészséges?", "Ez a legönzőbb dolog, amit valaha hallottam", "Így elitta már az agyát Ronnie Wood? A gyerekekkel mi lesz? Erre nem gondolt?" - írták a közösségi oldalon.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük