Ismét rákos beteg a Grease színésznője - Komoly fájdalmai vannak

Képeken a sztárok, akik jelenleg is rákkal küzdenek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Képeken a sztárok, akik jelenleg is rákkal küzdenek.

25 év után ismét kiújult Olivia Newton-John mellrákja: amit a színésznő egyszerű hátfájásnak vélt, az valójában a betegség egyik tünete volt.

Másodszorra kell megküzdenie a rákkal

Korábban még a melleit is eltávolíttatta műtéti úton, hogy le tudja győzni a gyilkos kórt, azonban az ismét felütötte a fejét a szervezetében.

- Olivia Newton-Johnnak sajnos el kell halasztania az egyesült államokbeli és kanadai koncertturnéját, ugyanis mint kiderült, a hátfájása a kiújult mellrákja egyik velejárója volt. A természetes gyógymódok mellett Olivia hamarosan túlesik egy rövid sugárterápián is, és reméli, hogy év végére újult erővel vághat neki a koncertturnénak - írták a menedzserei a hivatalos Facebook-oldalán.

Sajnos nem ő az egyetlen a sztárvilágban, akinek meg kell küzdenie idén a betegséggel - nézd meg, kiknél diagnosztizáltak még rákot!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük