A Dirty Dancing Babyjére rá se ismernél, úgy szétszabatta az arcát

A Dirty Dancing a mai napig a nyolcvanas évek egyik kultikus rajongással övezett filmje.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Dirty Dancing ünnepélyes premierjére 30 évvel ezelőtt a cannes-i filmfesztiválon került sor 1987. május 12-én, a népszerű zenés-romantikus film pedig az elkövetkező hónapok során hamar meghódította a világ számos országát. Hazánkba sajnos csak több mint két év késéssel érkezett meg 1989 júliusában, de nálunk is pillanatok alatt a videotékák egyik agyonkölcsönzött darabjává vált.

Emile Ardolino rendező mindössze 6 millió dollárból forgatta le a Piszkos táncot, amely aztán több mint 210 millió dolláros bevételt termelt nemzetközi szinten, ezzel pedig az évtized egyik legjobban jövedelmező amerikai sikerfilmje lett.

A film sztárjai közül a legtöbben azonban nem igazán futottak be később fényes karriert Hollywoodban, Jennifer Grey pedig még borzasztóan szét is plasztikáztatta magát mostanra. Nézd meg, mennyit változtak a Dirty Dancing sztárjai a film bemutatása óta eltelt 30 év alatt!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük