Roger Moore-t ezzel dühítette fel a Bond-lány: bosszút is állt rajta
Roger Moore nem bírta elviselni, hogy Grace Jones hangosan hallgatta a zenét.

roger-moore-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Roger Moore összesen hét alkalommal játszhatta el James Bond karakterét, először az 1973-as Élni és halni hagyni című alkotásban bújt a híres kém bőrébe, egy évvel később jött ki Az aranypisztolyos férfi, 1977-ben adták ki A kém, aki szeretett engem című mozit, de az 1979-es Moonraker - Holdkeltében, az 1981-es Szigorúan bizalmasban, az 1983-as Polipkában és az 1985-ös Halálvágtában is ő szerepelt.

Utóbbi alkotásban két Bond-lánnyal, az amerikai Tanya Robertsszel és a jamaicai származású, szintén amerikai Grace Jonesszal forgatott együtt. Jones a forgatások alatt egyszer csúnyán feldühítette a színészt, amiről az életrajzi könyvében vallott, írta meg a Daily Express.

Roger Moore emiatt akadt ki Grace Jonesra

Minden színész másképp lazít, amikor a forgatási napokon két jelenet között van egy kis szünete. A May Dayt alakító Grace Jones például a zenehallgatással kapcsolódott ki, ám ezt Moore nem igazán díjazta.

Roger Moore Tanya Robertsszel és Grace Jonesszal.
Roger Moore Tanya Robertsszel és Grace Jonesszal.
Fotó: Sunset Boulevard / Getty Images Hungary

- Minden áldott nap nagyon hangosan hallgatta a rockzenét az öltözőjében, amibe még a falak is beleremegtek. A délutáni alvás szóba sem jöhetett. Többször megkértem, hogy halkítsa le, de hiába - panaszkodott.

Egyik nap nagyon felzaklatta a hangos zene, így úgy döntött, ő maga veszi kezébe az irányítást, és bosszút áll kolléganőjén.

- Egy nap felpattantam. Bemasíroztam a szobájába, kihúztam a konnektort, majd a falnak hajítottam egy széket. A horpadás még mindig ott van.

GettyImages-125375909
Fotó: Keith Hamshere / Getty Images Hungary

Mindez azelőtt történt, mielőtt felvették volna a közös intim jelenetüket. Ekkor Grace Jones gondoskodott arról, hogy megviccelje a legendás színészt.

- Bemásztam a takaró alá, erre ő is odacsúszott hozzám, és hozott magával egy hatalmas, fekete szexjátékszert. Nagyon vicces volt - emlékezett vissza.

Sean Connery unokája, Natasha

Képes összeállításunkban megnézheted Sean Connery unokáját, Natashát.

Ezt is szeretjük