Felkavaró, hogy a színész öngyilkosságot követett el! A rokonai mégis az örökségen marakodnak
Részletek
Robin Williams családja marakodik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robin Williams 63 évesen, 2014. augusztus 11-én követett el öngyilkosságot saját otthonában.

Susan Schneider és Robin Williams
Zelda Williams

Halála óta akkori felesége, Susan Schneider, valamint korábbi házasságaiból született gyermekei, Cody, Zelda és Zachary szemben állnak egymással az örökségért folytatott harcban.

Nem tudtak megegyezni

Az özvegy és a három gyerek mindeddig a bíróságon harcolt, hogy érvényesíthesse érdekeit, ám most úgy tűnik, pont kerül a történet végére.

A felek a peren kívüli megegyezés mellett döntöttek, így ejtették az ügyet. Az őket képviselő ügyvédek szerint Susan Schneider és a három Williams hamarosan találkoznak, hogy békés úton döntsék el, melyik tárgy kihez kerül.

Azért határoztak így, mert nem szeretnék, ha mindez a nyilvánosság előtt zajlana, árnyékot vetve a színész emlékére.

Williams végrendelete szerint gyerekeinek előjoga van az ékszerekre, a ruhákra, a családi fényképekre, a díjakra és mindenre, ami kézzel fogható relikvia. A feleségnek az óráit és más személyes holmijait szánta.

A bíróságon a felek megegyeztek abban, hogy április folyamán együtt látogatnak el a házaspár Tiburonban álló házába, hogy szétválogassák a tárgyakat.

- A testvéreimnek és nekem semmi okunk nem volt eddig elmenni Tiburonba, apánk és Susan házába, és nem is vittünk el onnan semmit - írta Zelda Williams Twitter-oldalán a megegyezésük előtt néhány nappal.

A feleség ügyvédje elmondta, Susan csak a nászajándékokat, a színész esküvői öltönyét és a 60. születésnapján készült fényképeket szeretné megkapni.

Ezt is szeretjük