Ezt írta Robin Williams lánya az édesapjáról! Megható sorokkal emlékezett meg róla
Ezt írta Zelda az édesapjáról egy évvel annak halála után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robin Williams halála mindenkit lesújtott, azonban a legnagyobb veszteség lányát, Zeldát érte.

Az elhunyt színészlegenda lánya, Zelda Williams egy évvel édesapja halála után ezeket a sorokat írta a hozzá hasonlóan szerettüket gyászolóknak.

Meg kell élni a fájdalmat

"Egy éve próbálom összeszedni a gondolataimat, hogy megoszthassam itt azokkal, akiknek szintén szükségük lehet rá. Ha gyászolsz valakit, akkor attól, hogy elkerülöd a félelmet, a szomorúságot és a haragot, nem leszel boldogabb. Mindennap átélem a szomorúságot, de próbálom felidézni az örömteli pillanatokat is, amelyekben édesapámmal volt részem. Egyre kevésbé érzem úgy, hogy ezeket tönkreteszi a gyász, egyszerűen csak úgy idézem fel őket, mint egy-egy szép pillanatot, amikor boldog voltam.

Tudom, hogy nem könnyű. Tudom, hogy jóval nagyobb erőfeszítésbe kerül, mint azt valaha gondoltad volna, de hidd el, megéri" - írta Zelda az Instagram-oldalán.

Az Oscar-díjas színész lánya egy gyönyörű fotót is posztolt az írás mellé, egy tó felszínén tükröződő holdfelkeltéről. Zelda apja halálát követően minden közösségi oldalát felfüggesztette, és csak nemrég tért vissza a nyilvánosság elé.

- Tudom, hogy milyen sötétnek és végtelennek tűnik az alagút, amiben most vagytok, és mennyire nehéz lehet rátalálni a boldogságot jelentő fénysugárra, de sohase adjátok fel a reményt. Ígérem, hogy rengeteg ilyen gyönyörű holdfelkeltét láthattok még az életben" - írta Zelda.

Ezt is szeretjük