Robin Williams lányából gyönyörű nő lett - Fotókon a 30 éves Zelda

Robin Williams lányát mindig is vonzotta a reflektorfény.

Robin Williams lánya, Zelda
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zelda Williams 25 esztendős volt, amikor ismert édesapja, a méltán népszerű Robin Williams örökre lehunyta szemeit.

Zelda követte apját a színészi pályán

2014-ben az egész világot megrázta a legendás színész halála, három gyermeke, a 36 éves Zachary, a 27 éves Cody és egy szem lánya, a 30 éves Zelda a mai napig gyászolja őt. Mindkét fiú kipróbálta magát a kamerák előtt, a három gyermek közül azonban Zelda az, akit mindig is igazán vonzott a reflektorfény: eleinte színészként dolgozott, most pedig már a kamerák mögött bizonyít.

Az Oscar-díjas és hatszoros Golden Globe-díjas színész egy szem lánya már gyerekként feltűnt édesapja oldalán több filmben, például az In Search of Dr. Seuss vagy az Így nőttem fel című filmekben. Az 1995-ös Áldatlan állapot című moziban két világsztár, Hugh Granttel és Julianne Moore-ral játszott együtt.

zelda-ok

Felnőttként a Teen Wolf - Farkasbőrben, a Dead of Summer és a Gyilkos elmék sorozatokban játszott egy-egy epizódszerep erejéig. A szinkronizálás sem áll távol tőle, a Tini nindzsa teknőcök és a Korra legendája című rajzfilmekben is kölcsönözte a hangját egy-egy szereplőnek. Zelda Williams a rendezéssel és a forgatókönyvírással is próbálkozott, első egész estés filmje 2018 szeptemberében jelent meg Shrimp címmel, de 2019-ben is új filmmel rukkol elő: az AMA, azaz az Ask Me Anything című thrillert rendezi.

A harmincéves leányzó nagyon csinos nő lett, egy-egy vörös szőnyeges eseményen mindig tökéletes outfitben jelenik meg, természetes szépségével pedig mindenkit elbűvöl. Míg testvérei nagyon hasonlítanak híres édesapjukra, addig Zelda inkább az anyja, Marsha Garces Williams vonásait örökölte. Robin Williams, ha élne, bizonyára büszke lenne gyönyörű és tehetséges lányára.

Fotókon Tom Cruise és Nicole Kidman lánya

Ritkán kapják lencsevégre az egykori álompár adoptált csemetéjét.

Fotókon Tom Cruise és Nicole Kidman lánya - A 24 éves Isabella így néz ki most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük