Bevallotta sötét titkát az Alkonyat sármos sztárja, Robert Pattinson
Robert Pattinson őszintén mesélte el egy interjúban, hogy szerinte milyen betegség kínozza már régóta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár Robert Pattinson két Harry Potter-filmben is felbukkant az elmúlt évek során, igazi szupersztárrá mégis az Alkonyat című romantikus vámpírfilm tette.

A 23 éves amerikai szívtipró a Twilight hamarosan a mozikba kerülő folytatása, az Újhold kapcsán adott őszinte interjút a new! magazinnak, amiben személyisége sötét oldalát is felfedte.

Mániás depresszióval küzd

A pályafutását modellként kezdő Pattinson kifejtette, hogy régóta mániás depresszióval küszködik.

Saját bevallása szerint gyakran ingadozik a hangulata, és habár hivatalos orvosi diagnózissal nem rendelkezik betegségéről, meg van róla győződve, hogy bipoláris zavar nehezíti meg életét.

Pattinson ragaszkodik ehhez az elképzeléséhez, mivel időnként a depresszió intenzív érzései lesznek úrrá rajta, amelyeket egyfajta extrém boldogságérzet-hullámok követnek, elsősorban akkor, amikor párkapcsolatban él.

Már nem tartja magát romantikusnak

- Mindent túlanalizál az ember, azt figyeled, hogy mondasz valamit, ami tetszik az embereknek, aztán mondasz valami mást, ami már sokkal kevésbé. Kísérletezel az embereken, ami nem igazán jó. Úgy hiszem, hogy többé már nem vagyok romantikus, egyszerűen csak mániás depressziós – nyilatkozta a feltörekvő sztár az újságnak.

Pattinsont tavaly a People beválasztotta a legszexisebb pasik közé - ennek tükrében érthető, hogy az ifjú színész nem igazán szeret verekedni, mivel félti vonzó megjelenését. Éppen ezért minden helyzetben kerüli a konfrontációt, hogy véletlenül se veszélyeztesse sármos vonásait.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A sztárt mellesleg jó ideje igyekeznek összeboronálni filmbeli szerelmével, Kristen Stewarttal, akivel néhány napja kézen fogva látták a párizsi repülőtéren.
Ezt is szeretjük