Élő adásban omlott össze! Súlyos beteg Robert De Niro
Az Oscar-jelölt Robert De Niro sírva fakadt, amikor a bipoláris depresszió került szóba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglepő jelenet szemtanúi lehettek a minap a Katie Couric's Show nézői, Robert De Niro ugyanis sírva fakadt a műsor alatt.

A színész könnyei valódiak voltak - képtelen volt visszafogni magát, amikor a depresszió került szóba.

Élő adásban fakadt sírva

A családján kívül talán még senki nem láthatta korábban sírni Robert De Nirót - legalábbis a mozin kívül. Ám a 69 éves színész az egyik amerikai talkshow-ban képtelen volt visszatartani könnyeit.

Azon a bizonyos estén Katie Couric az ősz hajú sztár mellett Bradley Coopert látta vendégül műsorában, hogy legújabb filmjükről, az Oscar-díjra is jelölt Napos oldalról beszélgessenek.

A műsorvezető éppen azt boncolgatta, milyen érzés David O. Russell filmjében eljátszani egy bipoláris betegségben szenvedő fiút és annak édesapját, amikor Robert De Niro hangja hirtelen elcsuklott.

Képtelen volt megszólalni

- Érzem a súlyát ennek a szerepnek. Nem szeretek érzelgős lenni, de teljesen megértem, min ment át a főszereplő - vallotta a könnyeivel küszködő De Niro.

A műsor háziasszonya nem firtatta, hogy miért mondta ezt a színészlegenda, de sokan tudni vélik, ő is ebben a betegségben szenved. A meglepő eset után a szót maga a rendező, Russell vette át megszólalni képtelen kollégájától.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nincs is nehezebb az életben, mint amikor képtelen vagy kontrollálni, hogy mit csinálsz. Mindent megpróbálsz, és soha nem állhatsz meg - mondta.

Ezt is szeretjük