Fotón Robert De Niro ritkán látott lánya - Drena igazi egzotikus szépség
Robert De Niro lánya, Drena színésznőként keresi a kenyerét.

robert-de-niro-fiatalkori-foto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robert De Niro 1976-ban vette el első feleségét, Diahnne Abbottot. A nőnek előző kapcsolatából már volt egy kislánya, Drena, akit a színész rögtön a nevére vett, miután megtörtént az esküvő. De Niro saját lányaként szereti a 46 esztendős, egzotikus szépséget, aki édesapjához hasonlóan a szórakoztatóiparban találta meg a helyét. 

Drena De Niro karrierjét még modellként kezdte, de dolgozott dj-ként és divattanácsadóként is. Később a Giorgio Armani divat show-k zenéiért is ő lett a felelős. 1996-ban újabb fordulópont jött el az életében, édesapjához hasonlóan ő is belevágott a színészetbe, A szerelem hangja című musicaldrámában egy mellékszerepet kapott. Ezután szinte nem volt olyan év, hogy ne játszott volna valamiben. Robert De Niróval is játszott együtt, például a magyar nézők láthatták őket együtt az Amikor a farok csóválja..., a Szilveszter éjjel, a Joy vagy A kezdő című filmekben.

drena-de-niro

Drena De Niro nemcsak színészkedik, hanem producer is. A 2000-es évek elején még a rendezést és írást is kipróbálta, Girls and dolls - magyarul Lányok és babák - című dokumentumfilmje egy fiatal stylistról szól, aki megőrül a babákért. Ezért az alkotásáért 2001-ben a New York Independent Film/Video Fesztiválon még egy díjat is nyert a legjobban debütáló rendező kategóriában.

Drenának van egy 14 éves fia, Leonardo, akivel New Yorkban él jelenleg. A legendás színész lányáról talán csak kevesen hinnék el, hogy már 46 éves, ugyanis remek formában van, legalább tíz évet letagadhatna a korából.

A színész felesége is gyönyörű

Robert De Niro már 21 éve házas Grace Hightowerrel. Nézd meg, hogy néz ki a színész felesége!

Ezt is szeretjük