Fotón Heidi Klum gyönyörű kamaszlánya - A 14 éves Leni anyja szépségét örökölte
Heidi Klum Flavio Briatorétól született lánya már 14 éves.

heidi-klum-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum és a Renault Forma-1-es csapatának korábbi vezetője, a nagy nőcsábász hírében álló Flavio Briatore 2002-ben szerettek egymásba.

Viharos kapcsolatukból egy kislány, Helene - becenevén Leni - fogant, akinek születésekor a páros már külön is vált egymástól - a férfi félrelépése miatt.

Már 14 éves Heidi Klum lánya, Leni

Heidi Klum nem esett kétségbe, hogy egyedül marad a babával. A világ egyik legjobb nőjének tartott szupermodell a szüléskor már a brit énekes, Seal párja volt, akivel össze is házasodtak, mire Leni egyéves lett. Az énekes nevére vette a kislányt, Lenit így hivatalosan Helene Boshoven Samuelnek hívják - Seal teljes neve ugyanis Henry Olusegun Adeola Samuel.

Nem tudni, hogy Leni vajon édesanyja nyomdokaiba lép-e a jövőben, de a róla készült fotókat elnézve, biztosan lesz rá lehetősége. A képek a bizonyítványosztóját követő ünnepi ebéd után készültek Hollywoodban, 2018 júniusában, amint édesanyjával kilépnek egy étteremből.

heidi-klum-leni-klum

A gyönyörű kamaszlánynak vér szerinti apjával kevés kapcsolata van. Flavio Briatore korábban így nyilatkozott erről az Il Corriere della Sera magazinnak:

- Nehéz úgy hiányolni valakit, ha sosem látod. De tudom, hogy Leni nem egy magára hagyott gyerek. Ő Seal családjának a része.

Heidi Klumnak és Sealnek a továbbiakban három közös gyermekük is született: 2005-ben Henry, 2006-ban Johan, 2009-ben pedig egy kislány, Lou. Természetesen Leni is Sealt tekinti apjának, hiszen, bár anyja és az énekes 2015-ben hivatalosan is elváltak, a kislányt születésétől kezdve ő nevelte.

Julia Roberts kamaszlánya is nagyon szép

Szinte hihetetlen, hogy Hazel milyen nagyot nőtt, mióta nem láttuk - még szőke kis angyalkaként emlékeztünk rá, erre már kész nő lett belőle. Nézd meg a fotóit!

Ezt is szeretjük