Nézd meg, milyen cuki kölyök volt Robbie Williams
Mosolya a régi
Robbie Williams énektudása mellett főleg balhéiról ismert, arcán már kisfiúként is ott ült huncut mosolya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robbie Williams karrierje a Take Thattel indult, mégis ő volt, aki elsőként szállt ki a bandából, hogy szólókarrierbe kezdjen. Döntését igazolják az azóta elért kimagasló zenei sikerek, koncertjeivel rekordokat döntöget.

Énektudása mellett balhéival is sokkolja rajongóit, de időről időre feltűnést kelt extrém megjelenésével is. Kiskori fotóján pedig ugyanazt a huncut mosolyt villantja a kamerába, amely az elmúlt közel 20 évben a nők egyik kedvencévé tette.

Szülei korán elváltak

A sármos sztár 1974. február 13-án született Angliában, Staffordshire megyében, szülei egy kocsmát üzemeltettek, nővére, Sally tíz évvel idősebb nála. Szülei hároméves korában elváltak, ezután édesanyja egyedül nevelte őt és testvérét, kapcsolata ma is szoros a mamával.

Robbie egy Mill Hill-i általános iskolába járt, egy hajdani tanára, Phil Rossiter a következőképpen nyilatkozott róla:

- Williams nem volt mindenki kedvence, néhány tanuló egy kicsit nagyképűnek és törtetőnek tartotta. Meglepődtem, amikor később a Take Thatben láttam, mert én úgy emlékeztem rá, mint egy kövér, kilencéves kisfiúra.

Nincs még gyereke

Nos, az egykori kövérségnek mára nyoma sincs - erről már több ízben meggyőződhettek a rajongók is, hiszen a sztár szívesen mutatkozik olykor hiányos öltözetben, de szexi videoklipjeiben is láthattuk már ruha nélkül.

Bár már közel van a negyedik ikszhez, még mindig nem állapodott meg. Nőügyeit nehéz észben tartani, így nem tudni, mikor láthatjuk végre egy a saját kiskori képére hasonlító csemetével a karján.

Balhék ide vagy oda, azért minden bizonnyal sokan vállalkoznának mellette az anyaszerepre.

Ezt is szeretjük