Friss! 18 éves fiút gázolt Robbie Williams gépkocsija
Robbie Williams egy műsor felvételéről távozott, amikor sofőrje elütött egy óvatlan fiatal lesifotóst.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő balesetről számolt be a Mirror: vasárnap este Robbie Williams gépkocsija elgázolt egy 18 éves, Steven nevű lesifotóst. A 35 éves brit énekes október 11-én este a The X Factor nevezetű tévéműsor észak-londoni stúdiójából távozott, az épület közelében pedig több lesifotós is összegyűlt, hogy megörökíthessék a világhírű sztárt.


Miközben Williams sofőrje megpróbálta elhagyni a parkolót, véletlenül elütötte az egyik tinédzserfiút, aki a kerekek alá sodródott. A baleset óriási pánikot okozott, az egyik szemtanú elmondása szerint mindenki kiabált, mert a helyzet nagyon komolynak tűnt.

Nem várta meg a rendőröket

A biztonsági őrök azonban gyorsan kapcsoltak, és pillanatok alatt kiszabadították a fiút, aki csodával határos módon megúszta kisebb sérülésekkel, majd távozott a helyszínről.

Még a kiérkező rendőröket sem várta meg.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a fiatal paparazzi vagy Robbie sofőrje volt-e a hibás, de annyi biztos, hogy az énekest szörnyen felzaklatták a történtek.

Williams zokogott

A beszámolók szerint ugyanis, miután némiképp csillapodott a káosz, a popsztár váratlanul kipattant a kocsiból, és mindenki szeme láttára elsírta magát.

Williams a balesetet megelőzően a legkevésbé sem volt ellenséges a lesifotósokkal, akkor is kedvesen integetett nekik, amikor a szerencsétlen fiú az autó alá sodródott.

Mellesleg az este folyamán az énekes hatalmas sikert aratott a comeback jegyében: a The X Factor műsorban adta elő először élőben Bodies című dalát, amely a kritikák szerint a legjobb felvétele az elmúlt öt évre visszamenőleg. A sláger Williams nyolcadik, Reality Killed the Video Star című szólólemezén lesz hallható, amely novemberben jelenik meg.
Ezt is szeretjük