Piszkosul átverte barátnőjét Robbie Williams
Robbie Williams egy ausztrál rádió élő adásában kérte meg Ayda Field kezét, de később bevallotta, vicc volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robbie Williams különös, helyenként bizarr humorát már sokan megtapasztalhatták, legutóbb azonban a popkirály tréfamester odáig merészkedett, hogy kedvesét, Ayda Fieldset is alaposan átverte, méghozzá élő adásban.

Történt ugyanis, hogy az egykori Take That-tagot meghívták az ausztrál 2DayFM reggeli műsorába, azzal a céllal, hogy népszerűsítse legfrissebb albumát. Az ősz folyamán ugyanis Williams - három év kihagyás után - piacra dobta a Reality Killed the Video Star című lemezét, melyről az első kimásolt dal, a Bodies máris hatalmas siker szerte a világon.

Meglepő, de nem mulatságos

A szokásos felvezető csevegés után behívták Fields kisasszonyt is a stúdióba, majd a műsorvezető, Jackie O tréfásan arról kezdett beszélni, Sydney-ben milyen sok sztár kéri meg kedvesét. Ezen felbátorodva a popsztár hirtelen barátnőjéhez fordult, és nekiszegezte a nagy kérdést: „Akarsz a feleségem lenni?”

Állítólag a harmincéves színésznő, aki egyébként már két éve jár Williamsszel, rögtön igent mondott. Minekutána a sztár lehúzta a műsorvezető békás gyűrűjét, és barátnője ujjára helyezte, majd így folytatta: „Annyira szeretlek. Akarsz a jegyesem lenni, míg világ a világ?”
Amire Fields ismét igenlően felelt.

Ki nevet a végén?

Ahogy megtörtént a lánykérés, izzani kezdtek a stúdióban lévő telefonok a szűnni nem akaró gratulációitól. Azonban bármily meghatottak is voltak rajongói a fantasztikus fejleményektől, ismerve a sztár sajátos humorát, már akkor felvetődött, hogy átverés az egész. Williams ugyan az utóbbi időben többször hangsúlyozta, hogy nem zárkózik el a házasságtól, de valahogy az egész olyan hihetetlennek tűnt.

És, mint kiderült, valóban tréfa volt csupán. Mint a sztár menedzsere a Daily Mailnek megerősítette, csak a rádióműsor kedvéért találták ki az egészet.

- Tényleg azt mondta, amit mondott. De az egészet nem gondolta komolyan. Egyszóval nem volt eljegyzés - árulta el Robbie Williams szóvivője is.

Remélhetőleg azért a barátnőjét is beavatta a cselszövésbe, különben biztosan számíthat egy kis mosolyszünetre jóízű kacaj helyett.

Ezt is szeretjük