Robbie Williams volt a tinik bálványa a 90-es években: 50 éves korára így megváltozott az énekes

Az ötvenéves énekest szemüvegben és ősz hajjal fotózták le.

Robbie Williams így megváltozott
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Robbie Williamst egy extra keretes szemüvegben és rakoncátlan ősz tincsekkel kapták lencsevégre Amszterdam utcáin. Az ötvenéves sztár még a ’90-es években robbant be a Take That zenekar tagjaként, és egyértelműen a tinik bálványa volt. Később rengeteg botrányba keveredett, de mára így megváltozott.

Robbie Williams így megváltozott

Az énekes még a Take That zenekarral robbant be a köztudatba a ’90-es évek elején, de 1995-ben kivált, és szólókarrierbe kezdett.

A rajongók imádták rosszfiús megjelenését is, a sztár azonban mindig feszegette a határokat, és rengeteg botrányba keveredett. Még februárban lett ötvenéves, a napokban pedig ősz hajjal és szemüveggel fotózták le Amszterdamban - szúrta ki a Daily Mail.

Saját kiállítása miatt tartózkodott a holland városban, ugyanis pár éve ecsetre cserélte a mikrofont, és festőnek állt. Büszkeség és ön-balítélet című kiállítása nyár közepéig lesz látható a Moco Múzeumban.

- Szeretem kifejezni magam a művészet által, sok éven keresztül segített át azokon a kihívásokon, amelyekkel szembe kellett néznem - nyilatkozta a sztár, aki azt is hozzátette, hogy mentális egészségére nagyon pozitív és gyógyító hatással volt a festés és a humor egyaránt.

50. születésnapját feleségével, Ayda Fielddel ünnepelte egy sítúrán, melyen családja és a hozzá legközelebb álló barátok is részt vettek.

Ayda ezt írta egyik bejegyzésében közösségi oldalára: „Teljesen zavarba jött, amikor az egész étterem énekelte neki, hogy „Happy Birthday”… Egy nappal később, egy évtizeddel idősebb, és sokkal menőbb... Imádom az 50 évesem".

Íme Madonna és Guy Ritchie 23 éves fia: Rocco gyönyörű modellel randizik

Madonna fia és modell barátnője Guy Ritchie új sorozatának premierjén jelent meg.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cikken belüli képek: Profimedia, Getty Images, cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük