Ő a 82 éves Ringo Starr felesége: a Beatles legendája 41 éve szereti Barbarát
A feltűnően szép Barbara Bach, aki Ringo Starr felesége lett, korábban Bond-lány volt.

ringo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sir Richard Starkey, vagy ahogyan a világ ismeri, Ringo Starr mindössze 22 évesen lett a Beatles tagja, John Lennon hívta meg a bandába.

Alapvetően dobosként vett részt a zenekar sikerében, de dalokat is írt, például a Don’t Pass Me Byt és az Optopus’s Gardent köszönhetjük neki. 

Ringo Starr felesége, Barbara

Ringo Starr azon a héten ismerte meg első feleségét, Maureen Coxot, amikor a Beatles bevette a tagjai közé. 1965-ben házasodtak össze, három gyerekük született. Zak 1965-ben, Jason 1967-ben, Lee pedig 1970-ben jött a világra. A házaspár 1975-ben a válás mellett döntött a sztárdobos hűtlenkedése miatt. Maureen sajnos 1994-ben, mindössze 48 évesen leukémiában elhunyt. 

Barbara Bach és Ringo Starr 1981-ben.
Barbara Bach és Ringo Starr 1981-ben.
Fotó: Michael Putland / Getty Images Hungary

A zenész 1980-ban a Barlangember forgatásán ismerkedett meg a feltűnően szép Barbara Bach modell-színésznővel. A nő ekkor már Bond-lányként volt híres, 1977-ben ő alakította a szexis Anyát A kém, aki szeretett engem című Roger Moore James Bond-filmben. 1981-ben, alig egy év járás után Ringo Starr feleségül vette kedvesét. 

Férjéhez hasonlóan Barbara Bach is volt már házas korábban, első házasságból két gyermeke született, Francesca és Gianni. 

Barbara Barch és Ringo Starr 2019-ben.
Barbara Barch és Ringo Starr 2019-ben.
Fotó: Jeff Spicer / Getty Images Hungary

Nem titkolták a nyilvánosság elől, hogy korábban nagyon komoly alkohol- és drogproblémákkal küszködtek. Önmagukért, egymásért és gyerekeikért végül szakítottak rossz szokásaikkal. 1988-ban együtt vonultak négyhetes rehabilitációra, a kezelés olyan sikeres volt, hogy azóta is tiszták. 

A dobos és a színésznő hosszú évtizedek óta kitartanak egymás mellett annak ellenére, hogy az ő házasságukban is akadtak nehézségek. A most 82 éves Ringo és a 74 éves Barbara a mai napig elválaszthatatlanok, örök szerelemmel szeretik egymást. 

Paul McCartney lánya, Mary

Ritka pillanat, ha McCartney a gyermekeivel mutatkozik a vörös szőnyegen, azonban a dokumentumfilm bemutatása kivételes alkalomnak bizonyult. Mary büszkén feszített édesapja mellett.

Cover-fotó: Getty Images/NBC

Ezt is szeretjük