Rihanna smink nélkül is gyönyörű
Rihanna, a 21 éves popdíva megjelenése mindig kifogástalan, de festék nélkül sem fél megmutatni bájos arcát. Igaza van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 21 éves Rihanna fellépései alkalmával és a hivatalos rendezvényeken is mindig tökéletes sminkben látható, a hétköznapokban azonban inkább kíméli arcbőrét. Felesleges is lenne a sok festék, hiszen a fiatal sztár smink nélkül is ragyogóan néz ki.

Alle nature és pink szemhéjkontúrral is gyönyörű

Az elkapott fotók tanúsága szerint bőre alapozó nélkül is hibátlan, az estélyeken azonban szivesen visel az arcán is feltűnő, élénk színeneket - akárhogy is nézzük, minden jól áll neki.

Másban is kipróbálná magát

Az egzotikus szépségű popcsillag zsenge kora ellenére is hatalmas sikereket tudhat magáénak. Első albuma még 2005-ben jelent meg Music of the Sun címmel, melyből világszerte mintegy 3 millió példány kelt el.
Zenei karrierje azóta is egyre feljebb ível, a szexi sztár azonban más területeken is szívesen kamatoztatná tehetségét.

- Annyi mindent szeretnék még csinálni. Szívesen kipróbálnám magam színésznőként, de a divat világa is vonz. Természetesen a zenélésről sem akarok lemondani, újabb és újabb dalokkal szeretném meglepni rajongóimat - nyilatkozta 2010 januárjában a Company magazinnak.

Ahol tud, segít

Úgy tűnik, nem szállt el a sikertől és a pénztől, vagyonának egy részét rendszeresen fordítja jótékony célokra. 2006-ban létrehozta a beteg gyerekeket segítő Believe Foundation alapítványt, 2008-ban pedig ő lett a Gucci jótékonysági kampányának reklámarca.

- A katasztrófák során gyakran a gyerekek szenvednek a legtöbbet, ők pedig tényleg nem tehetnek semmiről. Önállóan nem jutnak élelemhez és segítséget sem tudnak kérni, pedig ők jelentik a jövőt - nyilatkozta a Haitit sújtó földrengés kapcsán.

Az Oprah Winfrey showban megkérte az embereket, hogy mindenki tegyen meg minden tőle telhetőt a károsultak megsegítésére. Empátiájáról és segítőkészségéről példát vehetnének Hollywoodban.

Ezt is szeretjük