Rihanna áttetsző ruhában pózolt a címlapon: irtó dögös képek készültek róla a Vogue-ba
Rihanna a Vogue olasz kiadásának állt modellt.

rihanna cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rihanna 2005-ben robbant a köztudatba Pon de Replay című dalával, ezután ő lett az egyik legfelkapottabb énekesnő, éveken át uralta a slágerlistákat, olyan örökzöldeket adott ki, mint az SOS, az Umbrella, a Disturbia vagy a We Found Love. A zenélés mellett a színészkedésbe is belekóstolt, például játszott Sandra Bullock oldalán az Ocean's 8 - Az évszázad átverésében.

2016 óta nem adott ki új albumot, ettől függetlenül nem tűnt el a köztudatból. Az elmúlt években a divat- és a szépségiparban terjeszkedett Fenty márkájával: Savage X Fenty néven szexi fehérneműket árul, emellett a Fenty Beuty sminktermékek, illetve a Fenty Skin bőrápolási kozmetikumok is az ő gyártmányai. A 33 éves sztárt olykor fotózásokra is felkérik, legutóbb a Vogue olasz kiadása kereste fel.

Rihanna Vogue-címlapja

A Vogue Italia júniusi címlapjára került végül, Rihanna egy nagyon dögös, áttetsző ruhában pózolt, az énekesnőnek mindig is védjegye volt a szexi stílus, így nem volt nehéz dolga a fotózás során. Érdekesség, hogy a fotót maga Rihanna csinálta saját magáról profi fotós helyett, valószínűleg ezt úgy oldotta meg, hogy a gépet állványra tette, majd önkioldó módra kapcsolt, hogy rajta tudjon szerepelni a képen.

- Az elmúlt években sokféle címlapot készítettünk: fényképeket és illusztrációkat használtunk, de volt, hogy nem is szerepelt rajta fotó. Azonban soha nem kértük meg a főszereplőt arra, hogy mindent egyedül csináljon meg: pózoljon, fényképezzen, válassza ki, milyen ruhákat vegyen fel - olvasható a magazin honlapján.

Erre a különleges kísérletre Rihannát találták a legalkalmasabb modellnek, aki a saját ínye-kedve szerint ábrázolhatta magát.

A rajongók agyondicsérték az énekesnő fotóit: "Na ez igen, ha az ember jól akarja csinálni, jobban teszi, ha ő lesz a főnök!" "Csodálatos vagy!" "Királynő vagy!" - írták.

Többen megjegyezték, alig várják, hogy végre megjelentesse az új albumát, ami már a kilencedik lemeze lenne. 2021 márciusában egy kommentben válaszolt türelmetlen rajongójának, hogy már szerinte is itt lenne az ideje, hogy új zenét adjon ki. 2020-ban azt nyilatkozta a Vogue brit verziójának, hogy nagy erőkkel dolgozik az új zenéin, ám még mindig nincs semmilyen hivatalos információ arról, mikor jelenik meg a korongról az első kislemez. A rajongók már egyre izgatottabbak, hiszen utoljára öt évvel ezelőtt adott ki albumot Anti néven.

Eminem lányának bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Eminem imádott lánya, Hailie bikiniben.

Ezt is szeretjük