Richard Gere fiatalabb felesége álomszép menyasszony volt: évfordulójuk alkalmából osztott meg esküvői képeket
Richard Gere és Alejandra Silva 2018-ban mondták ki a boldogító igent.

richard és alejandra gere cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Richard Gere 2014-ben szeretett bele a nála 33 évvel fiatalabb spanyol szépségbe, Alejandra Silvába. Sokan nem hittek a szerelmükben a nagy korkülönbség miatt, ám ők fittyet hánytak a kritikusokra. 

Azóta egybekeltek, és családot is alapítottak. Második házassági évfordulójukat ebben az évben ünnepelhetik. 2018 márciusában New Yorkban kötötték össze az életüket titokban, a lakodalmat két hónappal később, május elején tartották meg, amelyre családjukat és barátaikat is meghívták. Utóbbi eseményen ismét kimondták a boldogító igent.

Richard Gere és felesége évfordulót ünnepeltek

Alejandra Gere a tegnap esti órákban rakott ki esküvői fotókat az évfordulójuk alkalmából, az asszony csodálatosan festett menyasszonyi ruhájában.

A fotóhoz az alábbi megható szöveget írta: "Ma ünnepeljük az évfordulónkat, hozzámentem a legcsodálatosabb emberhez, akivel valaha találkoztam, tudom, hogy klisének hangzik, de attól még igaz! Teljes szívemből mondom, büszke vagyok arra, hogy melletted lehetek, és az életed részévé válhattam. Örömmel tölt el, hogy gyermekeink édesanyja, emellett barátod és feleséged lehetek. Ez a férfi nagyon boldoggá tesz engem, ő életem szerelme."

richard és alejandra gere
Fotó: Jim Spellman / Getty Images Hungary

Két fiuk született, Alexander 2019 februárjában, a második csöppség 2020 áprilisában jött a világra. A kisebbik gyermekük nevét egyelőre nem közölték. Alejandra Gere a közösségi oldalára nem tölt fel fotókat a picikről, annyira óvja a magánéletüket, de biztosan nagyon édes gyerkőcök.

Richard Gere-nek már van egy fia, előző házasságából született Homer, aki idén februárban lett húszesztendős. Alejandrának is volt már egy gyermeke, amikor beleszeretett a szívtipró színészbe, Albert idén lett nyolcéves.

Hírességek édesanyjai

Kíváncsi vagy, hogyan fest Amal Clooney, Leonardo DiCaprio vagy Jennifer Lopez édesanyja? Nézd meg képes összeállításunkat!

Ezt is szeretjük