Richard Gere új luxusvillája ilyen gyönyörű belülről: kiváló ízlése van a színésznek
Richard Gere Connecticut államában vett egy új házat.

richard-gere-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Januárban írtuk meg, hogy Richard Gere árulja New York városától nem messze eső, régi otthonát 28 millió dollár fejében. Idén nyáron vett egy újabb ingatlant, ugyanúgy az ország keleti oldalán. Connecticut állam csendes kis városára, New Canaanre esett a választás.

Richard Gere háza

Paul Simon énekes 10,8 millió dollár fejében adta el connecticuti birtokát Gere-nek, írta meg a Dirt.

A 13 hektáros területen fekvő, impozáns, 818 négyzetméteres házat Harold Reeve Sleeper építész tervezte, az építkezési munkálatokat 1938-ban fejezték be. Azóta természetesen felújították az ingatlant, modern berendezésekkel bútorozták be, a végeredmény pedig nagyon otthonos lett.

Bőven van hely a házban, hat hálószobát alakítottak ki, és mindegyikhez tartozik külön fürdőszoba. A ház előtt van egy úszómedence is, amit műfüves pázsit ölel körbe. Tartozik a luxusvillához egy 223 négyzetméteres házikó is, amit Paul Simon és felesége hangstúdióként használt, ám azt könnyen átalakíthatják vendégházzá vagy személyzeti lakosztállyá is.

Képes összeállításunkban megnézheted Richard Gere újonnan vett otthonát.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük