Tutira nem ismered fel a fiatalkori Richard Gere-t - Ritkán látott fotókon a legendás szívtipró
Richard Gere 22 évesen még hosszú loknikkal hódított.

richard-gere-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Richard Gere volt a '80-as és '90-es évek egyik férfi szexszimbóluma, nők milliói rajongtak érte, a Micsoda nő! című romantikus vígjátékban nyújtott alakításával pedig sokak szívébe egy életre bezárta magát. Nem csoda, hogy egy időben a gyönyörű topmodell, Cindy Crawford is szerelmes volt belé, 1991 és 1995 között még házasok is voltak. 1999-ben a People magazin őt nevezte meg a világ legszexibb férfijának. A hetvenéves sztár napjainkban is lehengerli a nőket sármjával. 

Richard Gere karrierje elején teljesen másképp nézett ki

Színészi karrierjét még a '60-as évek végén kezdte, húszévesen. Ekkoriban a kor divatjának megfelelően hosszú loknikkal rendelkezett, teljesen másmilyen volt ezáltal a karaktere, ahogy az az alábbi felvételen is jól látszik. Hirtelen rá sem ismertünk.

Ezek a képek 1971-ben, 22 éves korában készültek róla egy broadwayi előadáson, ami a Long Time Coming Long Time Gone címet kapta. Itt csak mellékszereplő volt, az első színházi főszerepét 1973-ban kapta meg, ő volt Danny a Grease-ből. Érdekesség, hogy ugyanezt a karaktert a mozivásznon már John Travolta formálta meg.

Nagy eséllyel kezdő színészként is bomlottak a nők Richard Gere-ért, bár az tény, hogy a legtöbben a '90-es években szerettek bele a képernyőn keresztül, így róla elmondható, hogy évről évre egyre vonzóbbá vált a nők szemében. A legendás színész sosem tekintett magára szexszimbólumként, erről 2015-ben a Hello! magazinnak vallott.

- Nem volt olyan időszak az életemben, amikor szexszimbólumnak éreztem volna magam. Mindez csak illúzió. Ellenben a munka, amibe energiát fektetsz, és amit adsz magadból azért, hogy hatással legyen az emberekre, na az ilyen dolgokra büszke tudok lenni - magyarázta a lapnak.

Akkoriban úgy nyilatkozott a külső változásáról, hogy egyáltalán nem furcsa számára, amikor belenéz a tükörbe, és egy ősz férfi tekint vissza rá. Szerinte az embernek el kell fogadnia az öregedést, szerinte az idő múlásával az ember lelke és jelleme csak fejlődik, ez pedig egy pozitív dolog.

Richard Gere fiatalabb felesége szőke bombázó

Képes összeállításunkban megnézheted Richard Gere fiatalabb feleségét. Nem ő az egyetlen sztár, aki egy nála jóval fiatalabb nőbe szeretett bele.

Ezt is szeretjük