Ő volt a Rendőrakadémia jóképű főszereplője - 61 évesen így néz ki Steve Guttenberg
A Carey Mahoney-t alakító Steve Guttenberg ennyit változott.

steve-guttenberg-rendorakademia-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1984-ben került bemutatásra a Rendőrakadémia című rendőrvígjáték, mely annyira népszerű lett, hogy hat folytatása is készült, mely szintén a kadétok életéről szólt. Magyarországon csak később, 1989-ben érkezett meg a mozikba, azonban ennek ellenére olyan sikert aratott, hogy máig folyamatosan műsorra tűzik a csatornák.

Így néz ki ma a film Carey Mahoney-ja

Steve Guttenberg alakította a film nagyszájú főszereplőjét, Carey Mahoney-t, aki folyamatosan bajba keveredett. A széria első négy részében még eljátszotta a karaktert, azonban az utolsó három filmben már nem tért vissza.

Ezután inkább a romantikus vígjátékokban talált magára, mint például a Három férfi és egy bébi, a Kettőn áll a vásár vagy A szerelem Harley Davidsonon érkezik, de a legnagyobb szerepe máig Mahoney maradt - ma is így emlékeznek rá a rajongók.

Ennek ellenére még mindig aktívan színészkedik, olyannyira, hogy 2020-ra kilenc alkotásban is szerepet vállalt. Magyarországon legutóbb a népszerű A Goldberg család című sorozat néhány epizódjában láthattuk: ő alakította dr. Katmant a szériában. Főszerepben manapság ritkán látni, inkább sorozatok és tévéfilmek mellékszereplőjeként, esetleg szinkronhangként találkozhatunk a nevével.

Persze a Rendőrakadémia-rajongók máig szeretettel gondolnak rá, éppen ezért kapott meghívást a NostalgiaConra, ahol a nyolcvanas évek legismertebb karaktereivel találkozhattak a résztvevők, mint például a Vissza a jövőbe Dokija, a Dallas Bobby Ewingja vagy éppen A herceg menyasszonya Westley-je.

Néhány szerencsés rajongó képet is készíthetett a sztárral, ahol jól látszik, hogy ugyan pár ránccal gazdagabb lett, a mosolya még mindig olyan megnyerő, mint régen.

Debbie-re emlékszel még?

Leslie Easterbrook alakította a csinos, szőke Debbie Callahant. Nézd meg, ő mennyit változott!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük