Richard Gere 1 éves fia cuki kis hajas baba: ritka felvételen Alexander
Richard Gere-nek és Alejandra Gere-nek két közös fia született.

richard gere
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Richard Gere és a nála 33 évvel fiatalabb Alejandra Silva 2014-ben szerettek egymásba, 2018-ban kötötték össze az életüket.

Azóta családot is alapítottak, fiuk, Alexander 2019 februárjában jött világra, azóta született még egy fiuk, akinek a házaspár nem hozta nyilvánosságra a nevét. A pici érkezéséről 2020 áprilisában számoltak be a lapok. A mai napig nem derült ki, mi lett a csöppség neve, a házaspár sem nyilatkozott a kicsiről.

Ő Richard Gere fia, Alexander

Vannak hírességek, akik rendszeresen posztolnak a gyermekeikről, nos Richard Gere és felesége nem közéjük tartoznak, sőt, nagyon óvják a magánéletüket, csak ritkán nyilatkoznak a sajtónak a hétköznapjaikról. Alejandra Gere Instagram-oldalára még az ősz közepén töltött fel egy cuki fotót a kis Alexanderről, aki éppen egy hatalmas tökkel bíbelődött a kertben. Bár az arca nem látszik, szőke tincseivel így is meghódította a sztárpár rajongóinak szívét.

richard-gere-fia
Fotó: Instagram/Alejandra Gere

A 71 éves sármőr Alejandra oldalán teljesedett ki igazán.

- Richard sokkal boldogabb életének ebben a szakaszában, mint valaha. Elköteleződött, magabiztosan éli a mindennapjait, és azzal foglalkozik most már, amit tényleg szeret. A buddhizmus gyakorlása és a humanitárius munka teljesen átalakította, és olyan filmeket készíthet, amelyek tetszenek neki - nyilatkozta 2018-ban a People magazinnak egy közeli forrás.

GettyImages-647696356
Fotó: Alexander Tamargo / Getty Images Hungary

Mielőtt megházasodtak volna, mind a kettőjüknek volt már egy-egy gyermeke, Gere fia, Homer 2000 februárjában született előző házasságából. Alejandrának előző kapcsolatából szintén volt már egy fia, Albert 2012 decemberében jött a világra.

Cristiano Ronaldo legkisebb gyermeke

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire édes Cristiano Ronaldo kislánya, Alana.

Ezt is szeretjük