Richard Gere-t és feleségét szétszedték a kommentelők: ezért akadtak ki többen a házaspárra

Richard Gere már eleve betegen utazott New Yorkból Mexikóba.

richard-gere-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén derült ki, hogy Richard Gere kórházba került Mexikóban, tüdőgyulladással kezelték az orvosok, egy nap után pedig ki is engedték.

A színész neje, Alejandra az Instagramon már hétfőn közölte, hogy a férje lábadozik, kedd este egy újabb posztot tett ki arról, hogy érzi magát. Azt is elárulta, hogy eleve betegen repültek már Mexikóba, ez a mondat bőven elég volt, hogy többen felháborodjanak.

Richard Gere betegen utazott

Két fotót is feltöltött, az egyiken két kisgyerekükkel, Alexanderrel és Jamesszel láthatóak, a második pedig egy fiatalkori kép Gere-ről.

"Helló mindenkinek! Íme egy kis friss információ: Richard már sokkal jobban érzi magát, ez mindnyájunkra igaz, most már majdnem minden a régi kerékvágásban halad. Szeretnénk köszönetet mondani Rio doktornak és a Joya kórháznak. Azért jöttünk Mexikóba, hogy folytassuk a természetvédelmi projektünket Puerto Vallarta déli részén, New Yorkból utaztunk ide, már mindnyájan betegek voltunk, a legkisebb fiunk, James és Richard tüdőgyulladást kaptak, Alexandernek és nekem arcüreg- és fülgyulladásunk lett. Most már mindnyájan jól vagyunk, és majdnem felépültünk a betegségből. Köszönöm mindenkinek az üzeneteket! Richard azt akarta, hogy mindenképpen tegyem közzé a második fotót, hogy megmutassam, sokkal jobban érzi magát" - fogalmazta a közösségi oldalán.

A kommentelők közül többen kifejtették, mennyire örülnek, hogy minden rendben van Gere családjával, de voltak olyanok is, akik felelőtlennek tartották a sztárpárt, amiért már eleve betegen utaztak.

"Mégis ki ül repülőre akkor, ha beteg, például meg van fázva vagy arcüreggyulladása van? Érezted már ezt a fájdalmat? Nyilvánvalóan nem! Teljesen felelőtlen és gondatlan viselkedés."

"Szóval felelőtlenül Vallartába mentetek New Yorkból betegen (valószínűleg covidosok voltatok), és ott terjesztettétek a vírust? Szégyelljétek magatokat!"

"Tehát terjesztettétek a betegséget. Szép munka!"

A Micsoda nő! sztárja, Laura San Giacomo

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az évek alatt a színésznő.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük