Richard Gere és szép felesége így romantikáztak a vízparton: Alejandra meghitt fotót posztolt kettejükről
Richard és Alejandra Gere friss fotóját agyondicsérték a rajongók.

richard-gere-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Richard Gere már túl volt két tönkrement házasságon, amikor 2014-ben beleszeretett a nála 33 évvel fiatalabb Alejandra Silvába. Cindy Crawforddal 1991 és 1995 között voltak házasok, Carey Lowell színésznőt 2002-ben vette el, de sajnos 2013-ban végleg elváltak útjaik, a válásukat 2016-ban mondták ki. Amikor a spanyol szépséggel hivatalosan is felvállalták szerelmüket, több kritika is érte őket, de a sztárpár bebizonyította, hogy őket egymásnak teremtette az ég. Közös fotóikon le sem tagadhatják, hogy mennyire szerelmesek.

Richard Gere és Alejandra Gere

A sármos színész 2018-ban vezette oltár elé kedvesét, azóta két gyermekük született, Alexander fiuk 2019-ben látta meg a napvilágot, a picinek lett egy kis testvére is, a fiúcska 2020 tavaszán született meg teljesen titokban. A házaspár azóta sem nyilatkozott a bébiről, még a neve sem derült ki. Sok rajongónak még szimpatikusabbá vált a pár, hogy ennyire védik a gyermekeiket a nyilvánosság elől, emellett nem a közösségi oldalon, illetve az újságok címlapjain élik az életüket.

Persze néha azért Alejandra Instagram-oldalára posztol egy-egy romantikus hangvételű fotót kettejükről, így tett tegnap is, a felvételen éppen a vízparton fotózkodtak. A spanyol szépség a sztár ölében ült. Sokan dicsérték, hogy mennyire helyesek és szépek együtt. Alejandra a kép mellé megjegyezte, hogy férjével támogatják az Open Arms nonprofit szervezetet, illetve annak megalapítóját, Oscar Camps aktivistát, a szervezet azért jött létre, hogy megmentsék a tengereken lévő hajótörötteket, illetve azokat a bevándorlókat, akik egy jobb élet reményében csónakra szálltak. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Richard Gere és felesége, Alejandra.

Ezt is szeretjük