70 éves lett MacGyver - Felismered Richard Dean Andersont friss fotóján?
Ma ünnepli hetvenedik születésnapját Richard Dean Anderson.

macgyver-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Különleges nap a mai Richard Dean Anderson számára, ugyanis ma ünnepli hetvenedik születésnapját a legendás színész.

Az emberek a MacGyver főszereplőjeként zárták őt örökre a szívükbe még a '80-as években, de sokan imádták a Csillagkapu című sci-fi sorozatban, amelyben Jack O'Neill ezredest alakította.

Richard Dean Anderson már 70 esztendős

Richard Dean Anderson napjainkban már csak ritkán szerepel nyilvános eseményeken, így nincs is annyit szem előtt, mint más veterán színészek. Ahogy a róla készült alábbi fotón is látható, sokat változott az elmúlt években, életvidámságából azonban semmit sem vesztett.

2013 óta nem állt képernyő elé, ráadásul a Csillagkapu című sorozatot is azért hagyta ott 2005-ben, hogy kislányával, Wylie-val több időt tölthessen el.

- Nos, azt nem tudom, hogy az apaság megváltoztatta-e a személyiségem, viszont azt tudom, hogy minél gyorsabban le akarok lépni a munkából. A kislányom az én életem értelme, és ő az oka annak, hogy hazatérek - nyilatkozta akkor, amikor eldöntötte, hogy otthagyja a sorozatot.

Bár már nem forgat, az elmúlt években aktív szerepet vállalt a környezetvédelmi szervezeteknél. A Sea Shepherd Conservation Society nevű nonprofit szervezet tagja évek óta, az alapítvány a tengerek és óceánok élőlényeinek védelme érdekében alakult még a '70-es években.

A '80-as évek énekesnői ennyit változtak

Emlékszel még C. C. Catchre, Samantha Foxra vagy éppen Nenára? Így festenek napjainkban a '80-as évek legnépszerűbb énekesnői.

Ezt is szeretjük