Emlékszel még MacGyverre? A 69 éves Richard Dean Andersont tuti nem ismernéd fel
Richard Dean Andersonért megőrültek a nők a '80-as években.

richard-dean-anderson-macgyver-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A MacGyver című sorozat óriási sikernek számított az egész világon, a találékony titkos ügynök kalandjairól szóló széria 1985 őszétől 1992-ig futott az Egyesült Államokban. A nagy népszerűségnek köszönhetően még két mozifilmet is kapott a történet. Magyarországon a Magyar Televízión, évekkel később pedig a Story TV-n sugározták a sorozatot, melynek főszerepét Richard Dean Anderson játszotta. Amikor elkezdték vetíteni a műsort, a színész 35 esztendős volt, az első epizód óta több mint 33 év telt el. A sztár, aki január 23-án lett 69 éves, rengeteget változott.

Így néz ki most az egykori sorozatsztár

A '80-as években Richard Dean Anderson igazi szexszimbólumnak számított, a nők rajongtak a színészért, aki pont a MacGyvernek köszönhetően futott be. Korábban a sztár a News.com oldalnak mondta el, hogy volt idő, amikor a női rajongói közül sokan eléggé egyértelmű szándékkal közeledtek felé. Még most is nagy rajongótáborral rendelkezik, többen nemcsak a MacGyver, hanem a Csillagkapu című sorozat miatt szerették meg. Utóbbi alkotásban 1997 és 2005 között játszotta Jack O'Neill karakterét, végül azért szállt ki a sorozatból, hogy több időt tölthessen a lányával.

Így néz ki napjainkban Richard Dean Anderson.
Így néz ki napjainkban Richard Dean Anderson.
Fotó: Che Rosales/Getty Images

A ma már nyugdíjas sztár nagyon megváltozott az évek alatt, a kor előrehaladtával kicsit ki is kerekedett. Sosem nősült meg, ennek ellenére több színésznővel is volt kapcsolata fiatalabb éveiben, például járt Teri Hatcherrel vagy éppen Lara Flynn Boyle-lal. Több évig April Prose-zal járt, aki megajándékozta őt kislányukkal, Wylie-val még 1998-ban. Később, 2002-ben szakítottak, azóta nem lehet tudni, hogy a színésznek van-e új kedvese. 

Coverfotó: Getty Images.

Ezt is szeretjük