Emlékszel a Sandokan sztárjára? - Friss fotón a 72 éves Kabir Bedi
Kabir Bedi 72 évesen is jó formában tartja magát.

sandokan-kabir-bedi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kabir Bedi nemcsak hazájában, Indiában, hanem Európában és az Amerikai Egyesült Államokban is hamar népszerű lett. A színész az 1976-ban bemutatott Sandokan - A maláj tigris című, olasz-német-francia minisorozattal vált világhírűvé, de sokan a Polipka című James Bond-filmből is ismerhetik őt. Óriási népszerűségnek örvendett, a rajongói rendszeresen megrohanták őt, Spanyolországban például autók tetején futott, hogy elmenekülhessen előlük.

Amikor Magyarországon járt 1987-ben, a Skála parkolójában is több tízezres tömeg gyűlt össze, hogy lássák őt. Sőt, az üzlet hátsó ajtaján kellett kimenekíteni, hogy biztonságban eljuthasson a szállodájába, írta korábban az Origo.

Kabir Bedi már 72 éves

A színész idén januárban ünnepelte 72. születésnapját. Kora ellenére még most is jó formában tartja magát, legalább 15 évvel fiatalabbnak néz ki. Bár karrierje csúcsán Los Angeles-ben, Londonban és Rómában is élt, visszatért a gyökereihez, és Mumbai városában telepedett le. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne forgatna továbbra is.

kabir-bedi-2018

Legújabb indiai filmjét, a Saheb Biwi Aur Gangster harmadik részét idén nyáron mutatják be hazájában.

Kabir igazi sármőrnek számít: négy alkalommal is megházasodott, jelenlegi feleségét, Parven Dusanj-t 2016-ban vette el. Összesen három gyereke született, közülük egyet tragikus körülmények között veszített el, ugyanis 26 éves fia öngyilkos lett 1997-ben. Lánya, a 48 éves Pooja és másik fia, a 36 éves Adam is színészek lettek.

Ezt is szeretjük