Így néz ki ma a Diszkópatkányok két főszereplője - Fel sem ismernéd őket
Will Ferrell és Chris Kattan már nem is hasonlítanak filmbeli karaktereikre.

diszkópatkányok-will-ferrell-chris-kattan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Diszkópatkányok című amerikai vígjáték 1998-ban jelent meg, a mozi óriási siker lett, Magyarországon a mai napig sűrűn játsszák a kereskedelmi adók.

Így néz ki most a két színész

A filmben szereplő Butabi fivérek történetének alapötletét a Saturday Night Live szórakoztató műsorban feltűnő Roxbury fiúk adták, akiket Will Ferrell és Chris Kattan alakított rendszeresen a produkció szkeccseiben 1996 és 1998 között. Ezekben a rövid videobejátszásokban olyan világsztárokkal táncoltak együtt a '90-es évekbeli Eurodance slágerekre, mint Jim Carrey, Tom Hanks, Pamela Anderson vagy Sylvester Stallone.

Will Ferrell alakította a kicsit butácska Steve Butabit, aki a filmben éppen házasodni készült, míg a nála jóval alacsonyabb öccsét, Dougot Chris Kattan formálta meg. A két sztár nemrégiben összeállt egy közös fotó erejéig, a friss fotójukat elnézve mind a ketten rengeteget változtak az elmúlt húsz évben.  

Chris Kattan és Will Ferrell régen és most.
Chris Kattan és Will Ferrell régen és most.

A színészek közül az 51 éves Will Ferrell futott be jobban, a mai napig rengeteg vígjátékra szerződtetik le, szerepelt például a Megjött apuci! első és második részében, a Ron Burgundy legendájában, a Jégi dicsőségünkben vagy a Taplógázban. Két alkalommal még Golden Globe-díjra is jelölték, egyszer 2006-ban a Producerekben nyújtott alakításáért, 2007-ben pedig a Felforgatókönyv című filmje miatt. 2015-ben pedig csillagot kapott a Hírességek sétányán Los Angeles-ben. 2000 óta nős, felesége, Viveca Paulin három fiút szült neki. Magnus 2004-ben, Mattias 2006-ban, Axel 2010-ben született.

A 48 éves Chris Kattanről sokan nem tudják, hogy félig magyar, édesanyját Hajnalkának hívják, aki anno modellként dolgozott Londonban. A sztár a mai napig aktívan színészkedik, azonban a legtöbben még mindig csak a Diszkópatkányok című filmet tudják kötni a nevéhez. A magyar nézők láthatták őt A semmi közepén című sorozatban, a Csajok, puskák és a Királyban, a Corky Romano, a kezes farkasban vagy a Téglatesóban. 2008 júniusában vette feleségül modell barátnőjét, Sunshine Deia Tuttot, de még abban az évben szakítottak, 2009-ben pedig a válást is kimondták.

Ezt is szeretjük