Emlékszel a Reszkessetek, betörők! rablóira? Így megváltoztak 32 év alatt a színészek
Joe Pesci és Daniel Stern a Reszkessetek, betörők! rablóiként lettek ismertek, 32 év alatt nagyon sokat változtak mindketten.

reszkessetek-betorok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joe Pesci és Daniel Stern ikonikus alakjai voltak az 1990-ben debütáló Reszkessetek, betörők! című családi filmnek. A nagy sikernek köszönhetően 1992-ben elkészült a második rész is, amellyel Macaulay Culkin oldalán ismét belopták magukat a nézők szívébe.

A két rablót alakító színész felett azóta már eljárt az idő, mindketten nagy változásokon estek át. Színészettel foglalkoznak a mai napig, és sosem felejtik el az örök karácsonyi klasszikusban való szereplésüket.

Így megváltoztak a Reszkessetek, betörők! rablói

A filmben a két színész alakította Harryt és Marvot, akik azon ügyeskedtek, hogy kirabolják a McCallister család házát, azonban egy furfangos kisfiú jól elbánt velük.

joe-pesci-daniel-stern
Fotó: RTL

A 79 éves, Oscar-díjas Joe Pesci 2019-ben alakította Russel Bufalino karakterét Martin Scorsese filmjében, Az írben. 2006-ban újra a kamera elé állt Az ügynökség című kémfilmben.

2009-ben ismét mellékszerepben láthatták a nézők Helen Mirrennel az Országúti bordély című drámában. 1988-ban vette el Claudia Harót, akivel 1992-ben a válás mellett döntöttek.

joe-peschi
Fotó: Getty Images Hungary/ Jim Spellman

A 65 éves Daniel Stern rendezőként és forgatókönyvíróként is bizonyított a színészet mellett, 2010 óta azonban csak kevés szerepet vállalt el. 2014-ben láthattuk a Manhattan és a Gátlástalanok sorozatokban. 1980 óta boldog házasságban él Laure Mattosszal, akitől három közös gyermeke született: Sophie, Ella és Henry.

daniel-stern
Fotó: Getty Images Hungary/ Matt Winkelmeyer

Az évek alatt mindketten rengeteget változtak, ma már nem biztos, hogy rájuk ismernénk, azonban a Reszkessetek, betörők!-nek köszönhetően nevük és fiatalabb kori arcuk örökre az emlékezetünkben marad.

Macaulay Culkin fia

Macaulay Culkin, a ’90-es évek imádott gyereksztárja ma már boldog családapaként éli mindennapjait. Brenda Song 2021 áprilisában egy kisfiúval ajándékozta meg, aki a Dakota nevet kapta. Amióta a pici megszületett, a sztárpárt és a csöppséget több alkalommal lencsevégre kapták a lesifotósok, a héten Los Angelesben örökítették meg őket.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: RTL

Ezt is szeretjük