4 hullarészeg sztár leleplező fényképe

Túl sokat ittak

Egy pohárral kevesebb is elég lett volna a négy hírességnek, így nem születtek volna kínos felvételek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenkivel előfordult már, hogy alaposabban nézett a pohár fenekére. Azonban, ha egy híresség teszi ezt, ráadásul egy fotósoktól hemzsegő partin, akkor biztos lehet benne, hogy másnap találkozik kevésbé vonzó önmagával a lapokban. Íme, négy sztár, aki görbe estéi során jócskán túlzásba vitte az iszogatást, és a tetemes mennyiségű alkoholnak köszönhetően alaposan berúgott.

Brad Pitt

A 45 éves amerikai színészt július végén a Becstelen brigantyk című film premierje után tartott bulin örökítették meg Berlinben. Pitt nem aprózta el a dolgot, a beszámolók szerint ugyanis már a díszvetítésre is kezében piával érkezett, majd hajnali kettőig nyakalta az ízletes német söröket. A jól végzett munka utáni öröm és az oldott hangulat csak fokozta a sztár szomjúságát, az alkohol pedig hamar a fejébe szállt, ami a róla készült fotókon is jól látszik.


Pitt meglehetősen betintázva mosolygott a kamerába, olyan állapotban, mintha már azt sem tudná, hogy hol is van pontosan.

Angelina Jolie szerető férjétől és gyermekeik példamutató apjától mellesleg távol áll a züllés és a botránykeltés, éppen ezért nem túl sokszor láthattuk ilyen kapatos állapotban.

A Daily Mailnek adott egyik interjújában például őszintén bevallotta, hogy az apaság alapjaiban változtatta meg az életét, és éppen ezért nála a bulik este hatig tartanak. A két Oscar-díjra jelölt színész a féktelen és önpusztító életvitel helyett sokkal inkább a családjára és a színészetre koncentrál. Az elmúlt hónapokban két film forgatását fejezte be, miközben már arról pletykálnak, hogy az Odüsszeia 2012-es filmfeldolgozásának főszerepét is ő játssza majd.

Jessica Simpson

A 29 éves amerikai színésznő már nem tud meglepetést okozni, hiszen az elmúlt hónapok során számos alkalommal kapták le, amint holtrészegen kitámolyog valamelyik felkapott szórakozóhelyről.

Simpsont ezúttal a sztárok egyik kedvenc fodrászának és stylistjának, Ken Pavés-nek születésnapi bulija után örökítették meg, amint tántorogva elhagyta a nightclubot. A szőke country-énekesnő alig volt magánál a görbe este végén.


A zűrös életvitelű celebmaca az elmúlt időszak mámoros teljesítményével könnyedén lekörözte az olyan hedonista particicákat, mint például Lily Allen vagy Lindsay Lohan. Simpsont figyelmeztette expasija is, hogy nem erről álmodott. A szakításra júliusban került sor, az énekesnő pedig azóta csak még mélyebbre merült az éjszakában. Ennyi részegeskedés mellett csoda, hogy egyáltalán jut ideje dolgozni. Simpson jelenleg ugyanis The Price Of Beauty címmel egy valóságshow-t forgat, amiben arra keresi a választ, hogy az emberek a világon mit és miért tartanak szépnek.

Guy Ritchie

A negyven éves brit rendezőt-forgatókönyvírót júliusban fotózták le, amint kilépett londoni Punch Bowl nevezetű kocsmájából. A kultrendezőt Madonnától való válása óta feltűnően gyakran kapták le a lesifotósok bódultan távozni saját pubjából. Nem valószínű azonban, hogy a válás viselte meg annyira, hogy rendszeresen alkoholba fojtsa bánatát, sokkal inkább arról lehet szó, hogy Ritchie kifejezetten élvezi az agglegényélet jelentette felhőtlen szabadságot. Guy Ritchie-nek minden oka megvan arra, hogy görbe esték során nézzen a pohár fenekére.


Madonnától 50 és 60 millió font közötti összeget kapott a válási megállapodásuk értelmében, filmjeinek bevétele miatt tehát biztosan nem kell aggódnia. Arról nem is beszélve, hogy a 2005-ös Revolver bukása után a tavalyi Spílerrel bebizonyította csalódott rajongóinak, hogy maradt még benne szufla. Jelenleg legújabb filmjének, a Sherlock Holmes-nak utómunkálatait végzi, a premierre azonban még várnunk kell karácsonyig. Ritchie tehát nem tétlenkedik két sörözés között, jövőre kezdi forgatni a The Gamekeeper című thrillert, ezután pedig a Spíler folytatásával lepi meg a gengszterfilmek szerelmeseit.

Pixie Geldof

A 19 éves brit rockörökösnő fiatal kora ellenére már több alkalommal a címlapokra itta magát. Bob Geldof és a heroin-túladagolásban elhunyt Paula Yates rossz életű csemetéje a jelek szerint súlyos feltűnési viszketegségben szenved. A nyáron például úgy leitta magát, hogy híres apuka ide vagy oda, egyetlen taxis sem volt hajlandó hazafuvarozni. Ám a 2009-es Glamour Women of the Year Awards díjkiosztó gála utáni fogadáson egy ennél is sokkal kínosabb magánprodukcióval ajándékozta meg a világot a feltörekvő Geldof-lány.


A megzabolázhatatlan Little Pixie a Berkeley Square Gardens-ben élvezettel mártózott meg a reflektorfényben, miközben egymás után gurította le az italokat. Az este végén aztán úgy döntött, hogy a Bungalow 8-ban folytatja tovább a bulizást.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ám nem sokkal a távozás után megbotlott a 15 centiméteres sarkakkal rendelkező cipőjében, és szó szerint pofára esett a lesifotósok szeme láttára. A kis Pixie mellesleg nővéréhez, Peaches-hez hasonlóan szintén a divatvilágban próbál meg érvényesülni, ám, ha a modellszakmát még nem is sajátította el igazán, a mértéktelen bulizásba már szemmel láthatóan belejött.

Ezt is szeretjük