Pofátlanul ittas sztárok 2008-ból

Leleplező fotókkal

Ez az év sem múlt el botrányos sztármurik nélkül. Íme, 2008 legzüllöttebben tivornyázó hírességei!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Idén sem bírtak magukkal a sztárvilág partikirályai és -királynői, akik minden alkalmat megragadtak, hogy a sárga földig lerészegedjenek. Üveges tekintetek, ittas tántorgás, verekedés, félrecsúszó ruhák – íme, 2008 legzüllöttebb celebjei!

Sadie Frost − családanya létére sem képes lemondani a tivornyázásról

43 esztendősen és négy gyermek anyjaként igazán elvárható lenne a brit modell-színésznőtől, hogy benőjön a feje lágya, Jude Law exneje azonban úgy tűnik, most éli másodszor balhés tinédzser-éveit.

Sadie, a példás családanya

Pedig alig két éve, egy dél-afrikai AIDS-kampány során még bőszen fogadkozott, hogy végérvényesen felhagy az ivással.

A fenti, leleplező fotók akkor készültek, amikor Sadie éppen hazafelé indult egy Amy Winehouse lakásán rendezett partiról. Pontosabban csak próbált indulni, mert a bulin ledöntött tetemes mennyiségű ital hatására koordinációs problémák léptek fel a sztárnál.

Arról nem beszélve, hogy a példás családanya annyira részeg volt, hogy azt sem vette észre, félrecsúszott és kigombolódott ruhája nemcsak melltartóját, de bugyiját is felfedte a leselkedő paparazzik legnagyobb örömére.

Shia LaBeouf – részegen könyörgött verésért

Az ifjú szívtipró az új színészgeneráció egyik legnagyobb reményekre jogosító tehetsége, nemrégiben azonban súlyos folt esett eddig makulátlan imidzsén.

Kiszivárgott ugyanis egy évekkel ezelőtt készült házi videófelvétel, amin a tinédzser Shia alaposan elázva egy házibuliban vadul haverjaival. A durva képsorokon a részeg sztár arra kéri barátját, hogy üsse meg olyan durván, ahogy csak tudja.

Nem is olyan jófiú?

Miután cimborája megtagadja a kérését, nyomdafestéket nem tűrő hangnemben gyalázni kezdi, aminek következtében végül mégis megkapja a kért pofont. Az eset végül össznépi röhögésbe fullad, ám a kiszivárgott felvétel kínos pillanatokat okozott a sztárnak.

Kate Hudson – híres mamája nem lenne büszke részeges lányára

Goldie Hawn bombázó lányáról az elmúlt évben nem annyira színészi sikerei, mint inkább zavaros pasiügyek kapcsán lehetett hallani. A szőke szépséget bizonyára kevés férfi utasítaná vissza, szerelmi élete mégis csalódásokkal teli. Ki tudja, miért, hiszen Hudson kisasszonynak olyan szívtiprók sem tudtak ellenállni, mint Owen Wilson vagy Lance Armstrong

Mintha kissé gömbölyű lenne a padló

A nőcsábász biciklistával való szakítás után Kate a partizásban keresett vigaszt, amit a jelek szerint kicsit túlzásba is vitt. A fotósoknak sikerült lencsevégre kapniuk a hullarészegen tántorgó színésznőt, akinek bizarr módon keresztbe álltak a szemei, szétcsúszva tántorgott a kocsitól az ajtóig, és láthatóan azt sem tudta, hol van.

Matthew McConaughey – várandós kedvese háta mögött tivornyázott

A sármos színész terhes barátnőjét otthon hagyva indult ivótúrára, és botrányos viselkedésével sikerült alaposan megdöbbentenie rajongóit. Nicaraguában járva a 39 éves sztár San Juan del Sur egyik bárjában rendezett alkoholgőzös murit, aminek során az összes helyi bombázónál bepróbálkozott.

Talán még nem nőtt fel az apasághoz

Szemtanúk beszámolója szerint már spiccesen érkezett a mulatóba, ahol aztán sikerült végképp az asztal alá innia magát. A holtrészeg színész minden nőre rámászott, végül pedig az asztalon állva ordítozott, és kereste a papucsát, így próbálva felhívni magára a figyelmet.

Kendra Wilkinson – holtrészegen, bugyival a fején gajdolt

A szöszi playmate úgy tűnik, már nem tudja mivel felhívni magára a figyelmet, és egyre meghökkentőbb akciókkal próbál a bulvárlapok címoldalára kerülni. Hugh Hefner és első számú barátnője, Holly Madison októberi szakítása után a nyuszis ház másik két úrnője, Bridget Marquardt és Kendra is elköltözött a kéjtanyáról, a kapcsolat felbomlása azonban úgy tűnik, egyikőjüknek sem okozott nagy szívfájdalmat.

Ugye, milyen csinos vagyok?

Wilkinson kisasszony legalábbis teljes lendülettel vetette magát a bulizásba, és barátai társaságában alaposan felöntött a garatra. Az alkoholmámorba fulladt estét a szilikonmaca sajátos magánprodukcióval tette emlékezetessé, amikor hullarészegen, egy fejére húzott bugyival pózolt, és szemlátomást rendkívül humorosnak találta önmagát.

Kate Moss – kislánya hiába várja haza részegeskedő anyját

Az elmúlt év legrészegeskedőbb híressége megtisztelő címért is versenyben van a brit szupermodell, hiszen 2008-ban - is - számtalanszor megörökítették, amint egy-egy parti alkalmával a sárga földig leitta magát.

A hullarészeg sztárt egyszerre hárman támogatják

Bár korábban bőszen állította, hogy estéit igyekszik otthon tölteni kislányával, az öt éves gyerkőc bizonyára nem sok esti mesét hallott mostanában partiról-partira vándorló szülőjétől.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az idei legdurvább kimaradása talán az volt, amikor egy éjszaka alatt három bulit is megjárt, és a végére szemmel láthatóan alig tudott magáról a haját arcába húzva, holtrészegen támolygó mintaanya.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük