Szomorú, hogy Renée Zellweger miért nem állt kamerák elé évekig - Bevallotta az okát
Ezért ment kényszerpihenőre Renée Zellweger Hollywoodból.

renée-zellweger-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétségtelen, hogy Renée Zellweger nagy visszatérése szenzációs sikert aratott. Tarolt az összes díjátadón Judy Garland megformálásáért. Pedig pár esztendeje szinte nem is lehetett látni őt nyilvánosan. Őszintén vallott arról, hogy miért kellett kényszerpihenőre mennie Hollywoodból. 

Nem azért nem szerepelt évekig a filmvásznon, mert nem kapott szerepajánlatokat, eltűnésének oka sajnos sokkal komolyabb volt. Mentális egészségi állapotával volt gond. Mint ahogy az sok más világsztárról köztudott, ő is nagyon nehezen dolgozta fel a tényt, hogy az egész világ árgus szemekkel figyeli őt.

6 évre eltűnt a nyilvánosság elől Renée Zellweger

- Nem voltam egészséges. Nem figyeltem önmagamra, a személyem volt az utolsó a sorban, ami prioritást élvezett - tárulkozott ki a színésznő a New York magazin interjújában.

renée zellweger 2020
Fotó: Morgan Lieberman / Getty Images Hungary

Először pszichológusának tűnt fel a furcsa jelenség, a sztár teljesen megzavarodott a személyiségét illetően. Képtelen volt elválasztani a szereplést és azt, hogy kicsoda is ő magánemberként.

- Az életem 99 százalékában úgy viselkedtem, mint az a nyilvános figura a vörös szőnyegről, és csak egy mikroszkopikus kis morzsa maradt a valódi énemből. Meg kellett állnom egy kicsit, csöndre volt szükségem, hogy kitaláljam, mit is akarok kezdeni az elkövetkezendő években magammal.

renée zellweger oscar
Fotó: Albert L. Ortega / Getty Images Hungary

Hat évre teljesen kizárta az életéből a reflektorfényt, 2010-től nem is forgatott. Ebben az időszakban rengeteget utazott, olyan helyeket látogatott meg, mint például Thaiföld vagy Libéria. Az iskolapadba is visszaült, órákat vett egy Los Angeles-i egyetemen. 2016-ban tért vissza a Bridget Jones harmadik részével. Két évvel később pedig a tévéképernyőket is meghódította, mikor a Netflix Mi lenne/ha című sorozat főgonoszát játszotta.

- Kicsit többet szerettem volna megtudni a nemzetközi politikáról, hogy okosabb legyek. Meg szerettem volna bizonyosodni arról, hogy képes vagyok távol tartani magam a televíziók híradóitól. Fantasztikus volt így élni - emlékezett vissza az ötvenéves sztár.

A 2020-as Oscar-gála legszebb ruhakölteményei

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákban tündököltek a világsztárok a 92. Oscar-díj-átadó gálán.

Ezt is szeretjük