A világhírű énekesnő 2011-ben eltűnt a nyilvánosság elől - Megdöbbentő, miért nem hallottunk Duffyról
Duffy a poklok poklát élte át. Bedrogozták, megerőszakolták, és napokig fogva tartották.

duffy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Duffy 2008-ban robbant be a köztudatba, ekkor jelent meg Mercy című dala, ami világszerte hatalmas sláger lett, hazánkban gyakran lehetett hallani ezt a dalt a rádiókban, illetve a videóklipjét sűrűn leadták a zenecsatornák is.

Debütáló albuma, a Rockferry is nagy sikereket aratott, a bájos énekesnő egyre nagyobb név lett a szakmában, 2010-ben rajongóit egy újabb lemezzel örvendeztette meg, ami az Endlessly nevet kapta. 2011-ben megjelent pár vörös szőnyeges eseményen, majd teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Tegnap este az Instagram-oldalán törte meg a csendet, hogy miért nem lehetett róla olyan sokáig hallani.

Duffy élete legszomorúbb élményét tárta fel

A 35 éves énekesnő vallomását úgy kezdte, hogy több alkalommal is eljátszott azzal a gondolattal, hogy megossza a történetét az emberekkel. Ő maga sem biztos, hogy miért pont most jött el a megfelelő pillanat, hogy elmesélje, miért nem hallhattak felőle oly sokáig rajongói.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@duffy által megosztott bejegyzés,

- Sokatok elgondolkodhatott azon, mi történt velem, hova tűntem el és miért. Egy újságíró tavaly nyáron felvette velem a kapcsolatot, és én elmondtam neki mindent. Kedves volt velem, és fantasztikus érzés volt végre kibeszélni magamból ezt.

Az igazság az, hogy megerőszakoltak, bedrogoztak, és napokig fogva tartottak engem.

Hozzátette, hogy most már jól van, és biztonságban. A felépülés sok időbe telt, az elmúlt egy évtizedben arra törekedett, hogy újra érezze a napfényt a szívében, szerencsére mára ezt sikerült is elérnie.

- Azon tűnődsz, miért nem használtam a hangom, hogy kifejezzem a fájdalmam? Nem akartam megmutatni a világnak azt a fájdalmat, ami a szemeimben tükrözött. Azt kérdeztem magamtól, mégis hogyan tudnék szívből énekelni, ha az összetört? 

Hozzátette, szeretné, ha tiszteletben tartanák, hogy bár megtette ezt az apró lépést, mégis a családtagjait hagyják ki mindebből.

Sztárok, akik bántalmazó kapcsolatban voltak

Ezek a bátor hírességek kiálltak a nyilvánosság elé, és elmondták a történetüket bántalmazó volt kedveseikről - olvasd el, kik voltak azok, akiknek volt erejük kiszállni a mérgező kapcsolatukból!

Ezt is szeretjük