Botrányos rendőrségi fotók a világsztárokról
Fotókkal
A rendőrségi fotóalbumok szerint azonban sztárjaink is lepukkantak egy-egy csúnya szabálysértés után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán az állandó felhajtás és a folyton készenlétben álló paparazzik az oka, talán más, mindenesetre az biztos, hogy minden sztár életében adódhatnak mélypontok.

A csillogás és a temérdek pénz persze jól jön, ám néha éppen ez nehezíti meg az életüket. Na meg az ezáltal érzett végtelen szabadság, ami nem egy sztár eszét képes elvenni.

És hogy mindebből mi sül ki? Általában semmi jó - legjobb példa erre az a néhány bizonyíték, amelyet a rendőrök készítenek: az a bizonyos, mindent eláruló rendőrségi fotó.

Részeg vezetés, száguldás kábítószerrel

A legszörnyebb fotó kategóriájának vitathatatlan győztese Nick Nolte, akit a '90-es években még komoly filmszerepekben láthatott a nagyérdemű, ám azóta elszakadt a cérna, és a forgatókönyvek helyett az alkohol kezdte Nolte életében betölteni a legfontosabb helyet.

A rendőrségi fotó 2002-ben készült, amikor is ittas vezetésért kapcsolták le a rendőrök. Nolte azóta is az alkohol rabja, bár a filmek világáról azóta sem mondott le. A második megrázó fotót Lindsay Lohannak köszönhetjük - bár ha belegondolunk, mennyi nem
éppen sikeres fotó készült már róla, ez talán nem is a legborzasztóbb.

Mindenesetre érdemes belevenni a listába, hiszen a 2007-ben készült felvétel azért tanulságos: azután készült, hogy a rendőrök lekapcsolták, miután ittas és drogos állapotban száguldozott az autópályán. Szegény Lohan ma is törzsvendége a rehaboknak, és még mindig kérdéses, hogy megbirkózik-e valaha a kábítószerekkel és az alkohollal.

A harmadik legrémisztőbb fotó Michael Jacksoné, aki kapcsán nem lepődnénk meg, ha egyszer neki szánnák a halál szerepét valamelyik horrorfilmben - legalábbis ezt a 2003-ban készült fotó alapján, amikoris lecsukták gyermekek molesztálása vádjával. Jelenleg éppen következő, visszatérő albumán dolgozik, és azon, hogy valamit végre kezdhessen az orrával.

A negyedik helyen Nicole Richie fotója áll, akit öt hónapos terhesen vittek be a rendőrségre ittas vezetéssel. A listát pedig Matthew McMconaughey zárja, aki szintén nem úszta meg a fotózást: a kép - amelyen sokkal inkább hasonlít a saját nagyapjára, mint önmagára - azután készült róla, miután drogfogyasztásért és annak birtoklásáért bevitték a rendőrök.

Ezt is szeretjük