A Rendőrakadémia sármos sztárja volt: így néz ki most a 64 éves Steve Guttenberg
Mutatjuk, mennyit változtak a Rendőrakadémia szereplői.

steve-guttenberg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Rendőrakadémia-filmek a '80-as és '90-es évek legnépszerűbb vígjátékai közé tartoztak, hazánkban napjainkban is sűrűn ismétlik az epizódokat. Sokak kedvenc szereplője Carey Mahoney volt, akit Steve Guttenberg formált meg.

Így festenek ma a Rendőrakadémia szereplői

Steve Guttenberg 26 éves volt, amikor a Rendőrakadémia első része a mozikba került 1984-ben. Érdekesség, hogy a karakterére többféle színészt kinéztek a készítők, például felvetődött Tom Hanks és Bruce Willis neve, de végül a kölyökképű Guttenberg kapta meg azt a szerepet, amelynek a világhírnevet is köszönhette. Még további három részt vállalt el, de már az ötödik mozifilmben nem volt benne. Többféle verzió napvilágot látott, miért nem szerepelt a maradék három alkotásban, 2015-ben az AV Clubnak adott interjújában azt mondta, kirúgták.

- Egyszerűen úgy döntöttek, elegük van abból, hogy fizetnek nekem. Ez egy ilyen üzlet volt: nem akartak többé fizetni nekem - fogalmazta.

A 2012-ben megjelent memoárjában, ami a The Guttenberg Bible címet kapta, úgy fogalmazott, hogy ő akarta otthagyni a filmes franchise-t, miután az már túl népszerű lett. A Rendőrakadémia Wikipedia-oldalán viszont az olvasható, hogy Guttenberg a Három férfi és egy bébi forgatása miatt nem tudta elvállalni az ötödik részt.

A mai napig a színészet az élete, ettől függetlenül az emberek többsége a Rendőrakadémiából ismeri. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek alatt a Rendőrakadémia sztárjai.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük