A Bridgerton család szívtiprójáért megőrül a világ: Regé-Jean Page a nők új kedvence
Regé-Jean Page egyik napról a másikra lett feltörekvő színészből szexszimbólum.

a-bridgerton-család
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bridgerton család a maga 82 milliós nézettségével a Netflix legnépszerűbb produkciójává nőtte ki magát alig másfél hónap alatt. A Julia Quinn regénysorozatán alapuló kosztümös dráma futótűzként terjedt el a világban.

A Bridgerton család szívtiprója, Regé-Jean Page

A hihetetlen népszerűségnek hála a széria szereplői egyik napról a másikra váltak feltörekvő színészekből igazi világsztárokká. Bár eddig csak keveset hallhattunk az angol származású Regé-Jean Page-ről, Hastings hercegének megformálása után Hollywood ügyeletes szívtiprójának kiáltották ki.

A harmincéves sármőr nem ma kezdte pályáját. 2004-ben debütált a kamera előtt a Troublemaker című rövidfilmben, de a szemfüles rajongók a Harry Potter és a Halál ereklyéi első részében is kiszúrhatták egy pillanat erejéig. Ma már nem kell szuggerálni a képernyőt, hogy megpillanthassuk rajta. Hatalmas rajongás övezi a személyét, népszerű talk-show-k állandó vendégévé vált, a rajongók pedig mindent tudni akarnak róla. Sokak fantáziáját legfőképp szerelmi élete izgatja. Vannak, akik úgy sejtik, hogy sorozatbéli partnernőjéhez fűzik gyengéd szálak, így a riporterek folyamatosan faggatják arról, igazak-e ezek a pletykák.

- Minden, amit tudni kell rólunk és a köztünk lévő kémiáról, az ott van a felvételeken. A jeleneteket gyönyörű köntösbe öltöztették, azok a bizonyos szikrák a jól megírt forgatókönyvnek és a sorozat készítőinek köszönhetőek - öntött tiszta vizet a pohárba az Access interjújában.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos pasi A Bridgerton család Simonja a valóságban.

Ezt is szeretjük