Reese Witherspoon cuki kislánya gyönyörű nővé érett: a 22 éves Ava az anyja ikertestvére is lehetne

Reese Witherspoon és lánya együtt fotózkodtak, mindenki szerint olyanok, akár az ikrek.

Reese Witherspoon lánya 2022-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Reese Witherspoonra és lányára, Ava Phillippe-re sokan rácsodálkoznak, ugyanis úgy néznek ki, mintha ikertestvérek lennének. Közös fotóik mindig nagy sikert aratnak a közösségi médiában, a legújabb fotójuk több mint egymillió lájkot zsebelt be az Instagramon.

Reese Witherspoon lánya

A Doktor Szöszi imádott sztárjának a Ryan Phillippe-pel kötött házasságából két gyermeke született, Ava 1999 szeptemberében, Deacon 2003 októberében látta meg a napvilágot. Második férjének, a magyar származású Jim Tothnak egy fiút szült 2012-ben, aki a Tennessee nevet kapta.

Nagyobbik gyermekei már felnőttként élik mindennapjaikat, a 22 éves Ava a Berkley Egyetem tanulója, emellett influenszerként dolgozik. Reese Witherspoon nagyon büszke legidősebb gyermekére, erről beszélt 2021 decemberében az InStyle magazinnak.

- Ava két lábbal a földön járó típus. Nagyszerű dolgokat akar csinálni a világunkban. Iskolába jár és tanul, keresi még önmagát. Nagy dolog az, amikor az életedben kipróbálsz különböző dolgokat, és próbálod kitalálni, mi is a te utad - fogalmazta lányáról.

Képes összeállításunkban megnézheted Reese Witherspoon lányának fotóit.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük