Felismered, ki ez a tüneményes kislány? Korunk ünnepelt színésznője lett belőle

Vajon ki lehet ez a mosolygós kislány?

reese-witherspoon-gyerekként
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Imádjuk, ha a világsztárok felcsapják a családi fotóalbumot, és megosztják a nagyérdeművel, hogy festettek kisgyerekként. Vannak, akik hihetetlen átalakuláson estek át: rút kiskacsából csodaszép hattyúvá váltak. Mások sztárgénekkel születtek, kis korukban is olyan elragadóak voltak, mint felnőttként.

Pisze orr, széles mosoly és igéző kék szem: Reese Witherspoont a mai napig jellemzi az a kislányos báj, mint ami gyerekkori fotójáról árad. A színésznő jellegzetes, szív alakú arcformája gyerekként is megvolt, és a kamera is nagyon szerette.

Reese Witherspoon gyerekkori fotója

Ennek ellenére neki akkor még esze ágában sem volt kihasználni tüneményes külsejét. A poszt melletti leírásban megosztotta követőivel, hogy iskolásként politikusi babérokra tört, minden vágya az volt, hogy ő legyen az Amerikai Egyesült Államok első női elnöke.

„Harmadik osztályban a tanárunk megkérdezte, ki mi szeretne lenni, ha felnő. Elsőnek tettem fel a kezem, és árultam el, hogy én akarok lenni az első női elnök. Néhányan az osztályban nevetésben törtek ki, de a tanár nénim megnyugtatott, azt mondta, ő biztosan rám szavazna” - olvasható az Instagramján.

Pár évvel később már teljesen máshogy látta a jövőjét, beleszeretett a színészetbe. 15 évesen vett részt élete első castingján. A Holdember című film rendezőjét annyira meggyőzte az ifjú színésznő alakítása, hogy egyből rá is osztotta a szerepet.

Onnantól kezdve nem volt megállás a karrierjében, olyan filmekben tűnt fel, mint a Kegyetlen játékok vagy a Gimiboszi, végül 2000-ben a Dr. Szöszi főszerepe a legnagyobb csillagok közé juttatta.

Reese Witherspoon lánya

Ha anya-lánya hasonmásverseny indulna Hollywoodban, Reese Witherspoon és húszéves lánya, Ava egészen biztosan előkelő helyen végeznének, szinte tükörképei egymásnak.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük