Rebel Wilson és jóképű pasija először jelentek meg a vörös szőnyegen: gyönyörűen festettek együtt
Rebel Wilsonra rátalált a szerelem.

rebel-wilson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson számára a 2020 csupa meglepetéseket tartogatott, januárban megfogadta, hogy az új esztendő az egészség éve lesz, és lefogy 75 kilóra, így még jobban rákapcsolt életmódja megváltoztatására és a sportolásra.

A színésznő augusztusban fedte fel rajongóinak, hogy jelenleg 83 kilót nyom alatta a mérleg, így nincs már olyan messze a céljától. Nemcsak az életmódjában és az alakján történtek változások, hanem a szerelmi életében is.

Ő Rebel Wilson új párja

A negyvenéves sztár tegnap este jelent meg a Monacóban megrendezett Monte-Carlo Gálán, amire nem egyedül érkezett. A vörös szőnyegre egy nagyon sármos férfival érkezett, akiről kiderült, hogy az új szerelme, írta meg a People magazin.

rebel wilson és a pasija 2
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

Jacob Busch és Rebel Wilson tavaly találkoztak először egymással egy közös barátjuk révén. Bár tavasszal a karanténidőszakot külön töltötték, mivel a színésznő Ausztráliában volt, a férfi Los Angelesben, tartották a kapcsolatot. Amint Wilson visszatért az Egyesült Államokba, komollyá vált a románcuk, árulta el egy bennfentes a magazinnak.

- Ő egy igazi úriember, modora a régi időket idézi, nagyon jól bánik Rebellel. Ő is az egészséges életmód követője, mind a ketten motiválják egymást - tette hozzá.

rebel wilson és a pasija
Fotó: SC Pool - Corbis / Getty Images Hungary

Jacob Busch egy vagyonos családba született, az Anheuser-Busch sörgyártó cég örököse. Ősei 1852-ben alapították meg az első sörfőzdéjüket. A vállalkozónak is van egy saját főzdéje, a Son's Beer, amit 2016-ban alapított meg. A Forbes magazin szerint 100 millió dolláros vagyonnal rendelkezik. Nagy állatbarát, imádja a kutyusokat.

Így szeretett egymásba Goldie Hawn és Kurt Russell

Goldie Hawn és Kurt Russell Hollywood egyik legkitartóbb és legaranyosabb sztárpárja. Ismerd meg közös történetüket!

Ezt is szeretjük