Rebel Wilsont tuti nem ismered fel - Sötét, göndör haja volt, mielőtt híres lett
Rebel Wilson karrierje legelején még nem a védjegyévé vált, szőke tincsekkel hódított.

rebel-wilson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilsont az utóbbi években számtalan alkotásban láthatták a vígjátékok rajongói, sokan imádták a Tökéletes hang, a Csaló csajok és a Koszorúslányok című filmekben. 

Az utóbbi egy évben főleg a fogyásáról írt a sajtó, ugyanis 2020-ban 30 kilót dobott le, mert szeretett volna egészségesebben élni. Csütörtökön kitett egy régi, fiatalkori felvételt magáról, ami még azelőtt készült róla, mielőtt meghódította volna a filmipart.

Rebel Wilson a hírnév előtt

Wilson itt éppen teniszezett, a képhez leírta, hogy volt olyan időszak, amikor elgondolkodott azon, hogy teniszezőnek áll, de végül másfelé sodorta az élet.

A 2000-es évek elején az Australian Theatre for Young People tanulója lett, ami lényegében egy tehetséggondozó olyan fiatalok számára, akik nyitottak a színház világa felé. Az alábbi felvétel még 2002-ben készült róla, 22 esztendős volt itt, a sötétvörös hajra esküdött ekkor még, amit begöndörítve hordott, a 2000-es évek második felében váltott csak szőkére, amivel végül az egész világ megismerte. 

GettyImages-155579427
Fotó: Peter Carrette Archive / Getty Images Hungary

Ez volt az az év, amikor debütált a színpadon, a The Westie Monologues című musicalt ő írta, és a főszerepet is saját maga alakította. Nem csoda, hogy ezek után még egy külföldi ösztöndíjat is elnyert, így New Yorkba költözhetett.

Az Államokban a The Second City színházban tanult, főleg improvizációs komédiát, hazájában pedig fellépett a Melbourne Nemzetközi Komikus Fesztiválon. 2003-ban megkapta élete első filmes szerepét, a Bazi nagy pizza egyik főszereplője lett. Egyre népszerűbb lett Ausztráliában, később az amerikai producerek is felfigyeltek tehetségére, ugyanis Wilson mindig is a humoráról volt híres.

GettyImages-155579396
Fotó: Peter Carrette Archive / Getty Images Hungary

A színésznő 2019-ben vallotta be az Aussies In Hollywood podcastjében, mi volt az az élmény, amelynek köszönhetően végleg elhatározta, hogy a szórakoztatóiparban akar érvényesülni. Mint kiderült, amikor 19 évesen Mozambikban járt, elkapta a maláriát.

- Ott feküdtem a kórházban, nem nagyon hallottam semmit, még a tévéig sem láttam el, csak hallucináltam a gyógyszerektől, amiket adtak nekem az orvosok. Azt láttam magam előtt, hogy köszönőbeszédet mondtam valami díjátadó gálán, ami most már elég viccesnek hangzik. Amikor az embereknek halálközeli élményben van részük, azok úgy kihathatnak az egész életükre, hogy azzal megváltozik a sorsuk - fogalmazta.

Így megváltoztak a Csengetett, Mylord? sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a Csengetett, Mylord? színészei.

Ezt is szeretjük