Rebel Wilsonnak temérdek pénzt fizettek, hogy duci maradjon: emiatt telt be nála a pohár
Rebel Wilson bevallotta, miért váltott egészséges életmódra.

rebel-wilson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson a Koszorúslányok című filmmel robbant be a köztudatba, azóta olyan alkotások sztárja volt, mint a Csaló csajok, a Hogyan legyünk szinglik?, a Pain & Gain vagy a Tökéletes hang-trilógia. Utóbbiban Háj Amy karakterét alakította a duci színésznő.

Miután elvállalta a Macskák egyik szerepét, életmódváltásba kezdett, 2020-at pedig az egészség évének kiáltotta ki, látványos az átalakulása. Húszkilós fogyása után nagyon csinos lett, még mindig kerek idomokkal hódít, amit imádnak rajongói, egyesek szerint már most úgy tökéletes, ahogy van, de ő azt a célt tűzte ki, hogy 75 kilóra fogy le. Többen eljátszottak a gondolattal, hogy miért pont most pattant ki a fejéből, hogy megszabadul a súlyfeleslegétől, erről a The Sun brit lapnak mesélt.

Rebel Wilsont a filmipar kényszerítette, hogy ne kezdjen fogyókúrába

A komika exkluzív interjúban mesélt a fogyókúrájáról, elárulta, hogy miért ez a 2020-as év lett számára a nagy fordulópont.

- Márciusban lettem negyvenéves, és azt gondoltam, ez lesz az én pillanatom. Ebben az évben csak az egészségem állapotára koncentrálok - magyarázta.

Ez a kép 2011-ben készült róla.
Ez a kép 2011-ben készült róla.
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Elsősorban nem arról van szó, hogy elérje az álomalakot, az elhatározása egy sokkal mélyebb dologból gyökerezik.

- Ez sokkal többről szól, meg kell birkóznom annak tudatával, hogy bizonyos esetekben túlettem magam. Volt egy munkám, amikor temérdek pénzt fizettek azért, hogy még ducibb legyek, ez pedig okozott némi zűrzavart a fejemben is - mesélte.

Úgy érezte, hogy betelt nála a pohár, ami valahol érthető is, hiszen az állandó túlevés a saját egészségi állapotára is rossz hatással volt. Személyi edzővel sportol, az étkezésére is odafigyel, elgondolkodott azon, hogy fogyásának történetéről könyvet írjon, mert azt vette észre, hogy az emberek kíváncsiak az átalakulásának részleteire.

Sztárok, akik egy szerep kedvéért híztak meg

Képes összeállításunkban olyan színészeket mutatunk, akiknek jó pár kilót fel kellett szedniük egy szerep kedvéért.

Ezt is szeretjük