Iszonyúan lefogyott Rachel Zoe
Rachel Zoe saját bevallása szerint jól érzi magát a bőrében, ennek ellenére soványsága miatt egyre ijesztőbben néz ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban a sztárok többsége a nullás méret bűvöletében él, és betegesen retteg az elhízástól. Ezért aztán bármit hajlandóak megtenni a karcsúságért, a szigorú edzésektől kezdve a könyörtelen diétákig mindent, akár az egészségüket is kockára téve.

Az egészséges életmód egy darabig valóban együtt jár az egészséggel, ám akik átesnek a ló túloldalára, könnyen bajba juthatnak - annak ellenére, hogy a szándékuk eredetileg az volt, hogy semmiképp se legyenek betegek a felelőtlen táplálkozás vagy a mozgáshiány miatt.

Aggasztóan sovány

Rachel Zoe-ról például évek óta azt pletykálják, hogy titokban súlyos étkezési zavarral küzd, ami könnyen elképzelhető, a 38 éves amerikai stylist és műsorvezető ugyanis aggasztóan sovány - pontosan úgy néz ki, mintha anorexiás lenne.

Néhány napja például New Yorkban kapták le, a képen pedig jól kivehető, hogy csontjai szinte kiszúrják mellkasát. Az ijesztő látványról elegáns ruhája, nyaklánca és divatos napszemüvege sem tudta elterelni a figyelmet - talán jobb választás lett volna egy olyan ruha, amely jobban eltakarja felsőtestét.

Szerinte nincs semmi probléma

A fotók és szóbeszéd ellenére a sztárhölgy tagadja, hogy bármilyen problémája lenne a testsúlyával, és egyáltalán nem érdekli, hogy milyen visszhangot váltanak ki a pálcikavékony testéről készült lesifotók, sőt, saját bevallása szerint rendesen eszik.

- Az egész butaság. Itt vagyok és jól vagyok, kiválóan érzem magam a bőrömben, ezután pedig vacsorázni fogok valamit - nyilatkozta idén januárban az E! News-nak.

Rachel Zoe egyedülálló népszerűségét a Bravo TV-n futó The Rachel Zoe Project című valóságshow-nak köszönheti, amelyet 2008-ban indított útjára.

A divattal és stílussal foglalkozó, közkedvelt műsor jelenleg a harmadik évadnál tart, és Zoe elmondása szerint sok drámát és nevetést hoz majd a rajongók számára.

Ezt is szeretjük