Rachel Weiszről el sem hisszük, hogy már 50: lélegzetelállító fotók készültek róla
A Harper's Bazaar júniusi számának címlapján pózol a gyönyörű színésznő.

rachel-weisz
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Harper’s Bazaar magazin ezúttal is egy gyönyörű csillagot választott a júniusi kiadványuk címlaplányának, Rachel Weisz ötvenévesen csak úgy ragyog a fotókon.

Úgy tűnik, mintha nem fogna rajta az idő, legalább egy évtizedet letagadhatna a korából. A lenyűgöző képeket a koronavírus-járvány kitörése előtt örökítették meg róla, a festői szépségű New York Planting Fields Arborétumban.

Rachel Weisz 50 évesen szebb, mint valaha

Elmondása szerint nem használ csodaszérumokat annak érdekében, hogy fiatalon tartsa magát, mindössze arra figyel oda, hogy elegendő mennyiségű folyadékot vigyen be a szervezetébe.

 A genetika is közrejátszik abban, hogy így néz ki, bár azt a tulajdonságot, aminek most ifjú megjelenését köszönheti, tinédzserként ki nem állhatta.

- Mindig is nagyon olajos bőröm volt, ezt gyűlöltem tinédzserkoromban, mivel rengeteg pattanásom volt miatta - mesélte a magazin interjújában.

 A színésznő már a ’90-es évek eleje óta dolgozik a filmiparban, karrierjét az 1999-es A múmia című kasszasiker indította be, de ez csupán a kezdet volt. Mára az egyik legsokoldalúbb színésznőnek tartják számon Hollywoodban, aki mindig erős női karaktereket formál meg a vásznon.

Az Oscar-díjas sztár nem csak a munka fronton halmoz sikert sikerre, a magánéletben is szerencsésnek mondhatja magát, két gyermek büszke édesanyja. Első házasságából, amelyet a filmrendező Darren Aronofskyval kötött, egy fia született, a 13 éves Henry. 

Bár az a kapcsolat zátonyra futott, kilenc évvel ezelőtt ismét rátalált a szerelem James Bond megformálójának, Daniel Craignek a személyében. Lányukat 48 évesen, 2018 augusztusában hozta a világra, ám a pici nevét azóta sem árulta el.

Az idősödést nem éli meg rosszul, a kor előrehaladtával tapasztaltabbnak és nyugodtabbnak érzi magát, egy cseppet sem bánja, hogy későn szülte második gyermekét, egyedül azt veszi észre magán, hogy könnyebben elfárad, mint amikor fiával volt otthon.

Judi Dench Vogue-címlapja

A legendás sztár február elején vállalta el a brit Vogue magazin címlapfotózását. Az elkészült felvételek káprázatosak lettek róla, ráadásul ezzel a szereplésével történelmet írt, a brit Vogue legidősebb címlaplánya lett.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük