Emlékszel még a Tövismadarak Maggie-jére? Friss fotón a 61 éves Rachel Ward
Rachel Ward ma már nemcsak színésznő, hanem rendező is.

rachel-ward-tövismadarak-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Tövismadarak című, négyrészes ausztrál sorozat 1983-ban debütált, a történet Ralph atya és az igézően szép Maggie Cleary szerelméről szólt. A női főszereplő az akkor még csak 26 éves Rachel Ward volt, aki nézők millióinak a szívébe belopta magát.

Így néz ki most Rachel Ward

Rachel Ward a '70-es években kezdte karrierjét, 16 évesen már modellkedett, olyan újságok címlapján szerepelt, mint a Vogue vagy a Cosmopolitan. 1982-ben Golden Globe-díjra jelölték a Bukott zsaruban nyújtott alakításáért, mégis a Tövismadarak volt az, ami nagy lendületet adott a karrierjének. Ráadásul ez a sorozat a szerelmet is meghozta neki, még a forgatások alatt ismerkedett meg Bryan Brown színésszel, aki a miniszériában Luke bőrébe bújt. Később össze is házasodtak, majd családot alapítottak, három gyerekük született, Rose, Matilda és Joseph.

rachel ward lisa maree williams stringer getty
Fotó: Lisa Maree Williams / Getty Images Hungary

A színésznő a '80-as évek egyik szexszimbóluma volt, még a világ legszebb női közé is megszavazták 1983-ban. A '90-es és a 2000-es években is játszott néhány filmben, illetve sorozatban, mégsem tudott olyan átütő sikereket elérni velük, mint a Tövismadarakkal. Közben egyre nyitottabb lett a rendezésre is, első rövidfilmje 2000-ben jelent meg Blindman's bluff címmel. Első egész estés filmje, a Gyönyörű Kate 2009-ben készült el. Azért, hogy a rendezésre jobban tudjon koncentrálni, évekig nem állt kamerák elé, legutoljára is csak szinkronizált a Nyúl Péter című mozifilmben. A legújabb általa rendezett filmet, a Palm Beach című vígjátékot ebben az évben mutatják be.

Rachel Ward színésznő lányával, Matilda Brownnal és Xavier Samuel színésszel.
Rachel Ward színésznő lányával, Matilda Brownnal és Xavier Samuel színésszel.
Fotó: Sam Tabone / Getty Images Hungary

A színésznő egyébként napjainkban is nagyon jó formában tartja magát, hirtelen ránézésre nem mondanánk őt 61 évesnek.

Így néz ki ma Richard Chamberlain

A sorozat Ralph atyája még ma is nagyon sármos - nézd meg, hogy néz ki túl a nyolcvanon!

Ezt is szeretjük