Így él ma a Tövismadarak sármos Ralph atyája - 84 éves Richard Chamberlain
Friss fotókon a nők egykori bálványa.

richard-chamberlain-otthona-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Tövismadarak című, négyrészes minisorozat hamar a világ kedvence lett: a nézők imádták Maggie és Ralph atya tiltott szerelmét. Hozzánk ugyan csak a kilencvenes években jutott el, de a hazai nézők is szurkoltak a párnak, hogy beteljesedhessen a titkos románcuk.

Így él ma Richard Chamberlain

Ralph atyát Richard Chamberlain keltette életre a filmvásznon. A sármos színészért rengeteg nő rajongott, így mindenki meglepődött, amikor túl a hatvanon beismerte, hogy valójában a saját neméhez vonzódik. Még mindig színészkedik, bár már erősen visszavett a tempóból. Legutóbb az új Twin Peaks szériában kapott szerepet, ami 25 évvel az eredeti sorozat cselekménye után játszódik. Jelenleg a Finding Julia című filmet forgatja.

A sztár idén már a 85. születésnapját ünnepelheti, a jeles dátum okán pedig úgy döntött, megmutatja az otthonát a rajongóknak. A ház olyan, mintha egy stílusmagazinból lépett volna elő, minden egyes darabról ordít a jó ízlés. Összeállításunkban megnézheted, milyen fantasztikus körülmények között él a sorozat egykori sármőre!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük